Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw

Представление

ЗА НАШИЯ УНИВЕРСИТЕТ (Университет Кардинал Стефан Узински)

Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw " Cardinal Stefan Wyszynski University in Warsaw ( UKSW ) е основан на 3 септември 1999 г. Университетът е основан на основаването на бившата Академия за католическа теология (1954-1999 г.). Университетът Кардинал Стефан Узински е публичен университет с 32 научни области (на 10 факултета), над 16 000 студенти, 737 академични учители и 383 административни служители. Проучванията се провеждат в система за пълен работен ден и система за работа на непълен работен ден, както в система с продължителен цикъл (магистър), така и в първи цикъл (бакалавър). UKSW предлага също така професионална квалификация в следдипломни и докторски програми. Проучванията, проведени в повечето от областите, са удостоверени от Държавната акредитационна комисия. Студентите имат възможност да посещават над 60 университета в Европа по програма "Еразъм". Има множество студентски научни асоциации и студентски организации, студентски театър и хор. Има и спортни съоръжения.

ЗА НАШИЯ ФАКУЛТЕТ (Факултет по християнска философия)

Факултетът по християнска философия обхваща три института: Институт по философия, Институт по психология и Институт по екология и биоетика, включващ общо 16 секции и повече от 30 стола. Факултетът разполага със самостоятелна компютърна лаборатория, диагностична лаборатория, библиотека и лаборатория с Виенската тестова система (VTS). От 2014/15 година нашите ученици имат достъп до нов лабораторен център по природни науки и Централна психологична лаборатория. Нашата мисия е да осигурим на нашите ученици учебна среда, в която изследователската работа и образованието се съчетават. Факултетът предлага:

2
 • Бакалавърски и магистърски програми по философия и опазване на околната среда
 • Интегрирана магистърска програма по психология
 • програми Ph.D. във философията и психологията

В нашите програми за обучение ние се стремим да предлагаме разнообразно и атрактивно образование, базирано на всеобхватни теоретични, методически и практически знания. Факултетът защитава своето бъдеще, като развива висококачествени изследвания. Факултетът издава свои три научни списания: "Студия Психологика", "Студия Философия Кристиана" и "Студия Екология и биоетика". Наскоро факултетът беше оценен като "категория А" в националния процес на акредитация, демонстрирайки, че напълно отговаря на изискванията, определени в неговата декларация за мисията. https://www.facebook.com/Study-with-us-Faculty-of-Christian-Philosophy-CSWU-Warsaw-1130218280409999/

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/37/37043_rsz_school2.jpg" alt="UKSW" />

НАШАТА МИСИЯ ДЕКЛАРАЦИЯ В МЕЖДУНАРОДНОСТТА

Гледаме отвъд границите на нашия университет и силната подкрепа и насърчаване на международната мобилност както на персонала, така и на студентите в нашия факултет. Година след година приветстваме нарастващия брой международни студенти в нашата академична общност. Факултетът по Християнска философия в момента сътрудничи с чуждестранни университети, научни и изследователски институции. Ние вярваме, че това е значима област на нашето развитие. Ето защо нашият факултет се стреми да улесни не всички форми на международно сътрудничество, както и да създаде условия за създаване на нови модели на международно сътрудничество. Предлагаме топло посрещане на всички наши гости от чужбина!

ИЗУЧАВАНЕ НА ФАСОВИЯТА НА ХРИСТИЯНСКА ФИЛОСОФИЯ

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36867_rsz_4.jpg" alt="UKSW" />

Студенти от европейски университети, които са подписали двустранното споразумение по Еразъм с Факултета по християнска философия в областта на философията, психологията или опазването на околната среда, прекарват един или два семестъра, учещи във всеки от нашите институти. Моля, имайте предвид, че входящите студенти по "Еразъм" трябва да бъдат официално номинирани от тяхната институция по произход. Всяка година Факултетът по християнска философия предлага курсове по английски език за чуждестранни студенти.

8 ПРИЧИНИ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ С НАС

UKSW" src="//www.masterstudies.com/element_db/36/36868_rsz_5.jpg" alt="UKSW" />

 1. Курсове на английски език: на студентите се предлага избор на курсове, преподавани на английски език в областта на психологията, философията и опазването на околната среда. Всяка година се стремят да направят нашето предложение по-привлекателно и разнообразно.
 2. Ориентировъчно обучение: за да ви помогнем да се установите през първите дни във Варшава, нашата международна служба е разработила ориентировъчно обучение за студенти по програма "Еразмус" с полезни съвети, информация и възможности да се срещнете с вашите колеги студенти от "Еразъм". Ще бъдете изпратени по имейл за точното време на ориентираното обучение.
 3. Менторска програма: за да ви помогнем да намерите пътя си в Университета и в Полша, можете да попитате за вашия личен полски приятел - полски студент, който може да отговори на всички ваши практически въпроси, да ви покаже пътя във Варшава, във вашия факултет, и т.н. Тази помощ е предоставена от Студентската мрежа "Еразъм" (ESN). ESN е студентска организация, която подпомага студентската мобилност. Тя има за цел да подобри интеграцията, като организира пътувания, партита и събития за международни и местни студенти. Членовете на нашия ESN предлагат помощ и подкрепа от началото на Вашия престой в Полша (програма "Ментор"). За повече информация посетете www. UKSW .esn.pl
 4. Помощ и подкрепа на координаторите: координаторите са лицата, отговарящи за програмите за мобилност. Всеки международен студент се подпомага от двама координатори: академичния координатор (д-р Катаржина Кноп, д-р Зузана Горска) и административния координатор (Мариола Садовска). Те ще се радват да ви помогнат по време на вашето обучение в нашия факултет.
 5. Настаняване: ние можем да предложим място в студентската резиденция в двойни стаи. Всяка стая е оборудвана с интернет връзка, тоалетна, две душове, трапезария с готварска печка и хладилник. В общежитието студентите имат достъп до телевизионна зала, хол, читалня, пране и сушене. Наемът е около 100-150 евро на месец.
 6. Полша - атрактивна страна на местоназначение: Полша достигна 8-то място в класацията на най-добрите национални марки под категорията "Rising Star" и проведена от индекса на националната марка, посочвайки, че страните са най-привлекателни за туристите. Посетителите на Полша откриват фината култура, живописните пейзажи и необикновените исторически забележителности. Независимо дали проучвате градове, исторически паметници или природа, посетителите със сигурност ще ви донесат богати спомени. Полша е привлекателна дестинация за студенти. През учебната 2012-13 година нашата страна беше 7-тата най-популярна дестинация в ЕС с 10 772 пристигащи студенти. Освен това, Полша е считана за една от най-евтините страни в ЕС да живее като студент.
 7. Варшава - мястото на студентите в Университета се намира във Варшава - столицата на Полша. Варшава е един от най-бързо развиващите се европейски градове и център на политически, социален и културен живот. Варшава също има богат академичен живот - домакин на повече от 200 000 студенти годишно. Варшава със своя чар и многобройните си културни и развлекателни мероприятия е чудесен град за разглеждане и голяма туристическа дестинация. Освен това градът има привилегирована география, разположена на половината път между морето и планината.
 8. Полски полски: предлагаме доброволен полски курс (платен). Освен това можете да практикувате вашето полско да се разхождате с вашите полски приятели.

Местоположения

 • Warsaw

  Dewajtis 5, 01-815, Warsaw

  Въпроси