Keystone logo
UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

UIBS Metropolitan Business School

Представление

Посветени на междукултурното образование с глобална перспектива, ние помагаме на бъдещите мениджъри да постигнат пълния си потенциал, с правилната програма и насоки на всяка стъпка от пътя.

Гъвкави учебни програми

Нашите гъвкави учебни програми се основават на американския модел на висше образование, което позволява на студентите да избират своите курсове въз основа на изискванията на програмата, предишни проучвания, настоящи интереси и бъдещи амбиции.

Множество начални дати

Студентите могат да избират между множество начални дати през есента, зимата, пролетта и лятото на всяка учебна година. Нашият модулен дизайн на курса и структура на програмата позволяват оптимално планиране на по-нататъшното обучение.

Професионално опитен преподавател

Академично квалифицирани и професионално опитни преподаватели свързват теорията и практиката, като въвеждат съвременни казуси в класната стая, подготвяйки студентите като световни лидери на бъдещето.

Глобални дестинации за обучение

Студентите могат да прекарат една или повече тримесечия в чужбина с UIBS. Всички партньорски кампуси предлагат подобни учебни програми и следват подобни програмни структури, така че студентите да могат да получат образование без прекъсване.

Местоположения

  • Amsterdam

    Weteringschans 28, , Amsterdam

Въпроси