Keystone logo
Universitas Gadjah Mada Магистър по бизнес администрация - кампус Джакарта
Universitas Gadjah Mada

Магистър по бизнес администрация - кампус Джакарта

Jakarta, Индонезия

3 Semesters

Английски език

Редовно обучение, Задочно обучение

Request application deadline

Aug 2024

Request tuition fees

На територията на колежа

Стипендии

Разгледайте възможностите за стипендии, за да помогнете за финансирането на вашето обучение

Представление

Запознайте се с програмата MBA в Universitas Gadjah Mada (UGM), кампус в Джакарта. Програмата MBA в Universitas Gadjah Mada (UGM) е най-добрият избор за амбициозни бизнес лидери, които искат да издигнат кариерата си. Разположен в динамичната бизнес среда на Джакарта, Индонезия, MBA UGM съчетава образование от световна класа с уникален културен опит, като подготвя студентите да се развиват успешно в глобалния бизнес пейзаж. Нашата MBA програма предлага изчерпателна учебна програма, предназначена да даде на студентите основни управленски умения, способности за критично мислене и иновативни техники за решаване на проблеми. Предоставена от изтъкнат преподавател с богат академичен и индустриален опит, програмата гарантира, че студентите получават както теоретични знания, така и практически прозрения.

Основни характеристики на програмата MBA в UGM:

 • Международно акредитирана учебна програма: Нашата програма е акредитирана от Асоциацията на висшите колежански училища по бизнес (AACSB), което гарантира, че образованието ни отговаря на най-високите международни стандарти.
 • Гъвкави възможности за обучение: Ние предлагаме курсове по MBA на пълен работен ден, на непълен работен ден и за изпълнителни директори, за да отговорим на разнообразните нужди на нашите студенти, независимо дали са току-що завършили или опитни професионалисти.
 • Глобална перспектива: С повече от 30 глобални университетски партньори нашите международни партньорства, двойни дипломи и програми за обмен предлагат на студентите възможност да учат в чужбина и да придобият ценни глобални перспективи.
 • Интеграция в индустрията: Близките ни връзки с водещи индустрии и предприятия осигуряват на студентите опит в реалния свят чрез стажове, програми за потапяне, мини MBA курсове, посещения на компании и гостуващи лекции от експерти в индустрията.
 • Развитие на лидерството: Програмата се фокусира върху развиването на лидерски и предприемачески умения, като включва множество работни срещи, семинари и наставнически сесии, за да помогне на студентите да станат ефективни и етични лидери.
 • Управление на устойчивостта: Нашата учебна програма дава приоритет на екологичната устойчивост и интегрира цялостни теми за екологичните, социалните и управленските фактори (ESG) в рамките на курсове за концентрация, като финанси, маркетинг, човешки ресурси, операции, предприемачество и стратегическо управление. Студентите придобиват задълбочени познания за управлението и спазването на изискванията, което ги подготвя за повишаване на ефективността и постигане на положително въздействие в бизнес практиките.
 • Иновативна учебна среда: Най-съвременните съоръжения на UGM, включително модерни класни стаи, пространства за съвместна работа и достъп до обширни цифрови ресурси, създават идеална учебна среда.

Присъединяването към програмата MBA в UGM означава да станете част от динамична и подкрепяща общност, която насърчава личното и професионалното израстване. Нашите възпитаници са добре подготвени да поемат ръководни функции и да окажат значително влияние в избраните от тях области. Разгледайте безкрайните възможности с MBA UGM и направете следващата стъпка към успешното си бъдеще.

За училището

Въпроси

Подобни курсове

 • Магистър по международен бизнес мениджмънт в Мадрид
  • Madrid, Испания
 • Магистърска степен по бизнес управление (Lugo Campus)
  • Lugo, Испания
 • Магистър по индустриално и системно инженерство/MBA - жилищно строителство
  • Auburn, Съединени Американски Щати