Keystone logo
Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Faculty of Applied Sciences - Ukrainian Catholic University

Представление

Украински католически университет (UCU) е динамичен частен образователна и изследователска институция за обучение на ново поколение лидери, за да се срещнат практически глобални и локални предизвикателства посредством висококачествено образование, личностно израстване и активна социална отговорност.

През 2015 г., Католическия университет на Украйна, и заедно с бизнес общността в Лвов, Лвов IT клъстера и водещи ИТ компании, отвори нова програма за бакалавър по компютърни науки - CS @ UCU (компютърни науки в UCU). CS @ UCU е единствената програма в Украйна по подобие на най-добрите училища в областта на компютърните науки в света - Станфордския университет и Университета на Ватерло. Програмата стартира, тъй като има голяма нужда от висококвалифицирани ИТ служители. През 2016 там са били създадени Факултет за приложни науки.

Мисията на Факултета по Applied Sciences

Факултет за приложни науки е програма, която образува лидери в тази област, които ще използват своите знания, за да повлияе на настоящето и бъдещето на Украйна и света.

Vision на Факултета по Applied Sciences

Факултет за приложни науки е интелектуално стимулираща програма, която разширява границите на образованието в областта на компютърните науки и информационните технологии в Украйна. Нашите бъдещи висшисти са не просто успешни служители в световно известни ИТ компании, те са многопосочни лица, които са готови да създадат нови продукти и услуги, нови идеи и значения, както в областта на информационните технологии, както и в други области на живота ,

описание на програмата

Факултет за приложни науки е насочена към студенти, които се интересуват от упорита работа и самоусъвършенстване, за да получат професионални умения в съвременните информационни технологии и компютърни науки, необходими за успешното намиране на работа в текущия пазар.

съдържание програма е разработена в сътрудничество с водещи ИТ компании в Лвов и като се вземат предвид разпоредбите на новия закон "за висшето образование в Украйна", най-добрите украински и чуждестранни практики, препоръките на Асоциацията за изчислителна техника (ACM), Института по инженерите в електрически технологии и електроника (IEEE) (2013 г.), както и украинското Съвета по конкурентоспособност на промишлеността на Информационно-комуникационните технологии (2014 г.).

Програмата е планирана като четиригодишна програма за и включва дисциплини в областта на професионалните и хуманитарните блокове. Сред основните теми на студентите са: Софтуерно инженерство; Информационно осигуряване и сигурност; Програмни езици; Паралелно и разпределени изчислителни; Дискретни структури; Графика и визуализация; Човек - Компютърна Взаимодействие; Анализ на данни; Управление на информацията; Интелектуална системи; и бизнес анализ.

За програмата лектори, че е изключително важно, че знанията на компютърните науки и информационни технологии, които студентите получават, докато учи във факултета по приложни науки бъде от полза. Ето защо, учебната програма на всяко ядро ​​обект предвижда практически задачи и казуси, които са били представени от специалистите, които се работят в ИТ индустрията.

Освен обучението студентите процес имат възможност да присъстват на различни клубове: Изкуствен интелект, роботика, с челно / задния слой, Игра за развитие, 3D-моделиране и Алгоритмичната програмиране. Неразделна част от процеса на обучение включват също срещи, на които с лидери на общественото мнение (всяка седмица), летни practicums и стажове в ИТ фирми и определена функция на програмата е повишаване на владеене на чуждия език.

Започвайки с третата година, някои предмети на Факултет за приложни науки са представени на английски език. Предвид факта, че в съвременния свят е многополюсен и това нововъведения и открития се случват по ръбовете, за сблъсък на култури, езици и т.н., ние изложи на пресечната точка на много дисциплини: история на страхотни идеи; критично мислене; академично писане; и социалното предприемачество.

Професионалното обучение се осъществява чрез различни practicums и летни стажове в компании-партньори и чрез проектно ориентирани курсове, пряко свързани с работата на ИТ индустрията. Тясната връзка на Лвов Business School UCU ще позволи на заинтересованите студенти да придобият знания за основите на бизнеса, иновациите и предприемачеството. Програмата насърчава силно талантливи ученици, за да създадете свой собствен гъвкав процес на учене, като се вземат предвид широките предложения на качествени образователни продукти в глобалния пазар на образованието (масивни отворени онлайн курсове, участие в стажове в чуждестранни университети, специализирани сертификати курсове на партньорите по програмата, UCU образование и т.н.). Програмата поддържа добри контакти с компании като IBM, Google, Twitter, Epam, SoftServe, Елекс, Sigma Software, Ciklum, Gramarly, Perfectial, Romexsoft, както и лица, както и редица университети като университета Карнеги Мелън, New York State University ,

Някои от програмите за научни компютърни в украинските университети се променят техните подходи учебната програма след информатика програма в UCU. Първият призна CS @ UCU студент на групата беше един от най-силните в Украйна. Средната оценка жалбоподател е 186.5 от 200 през външен независима оценка. Средната оценка по математика е 193/200 с 60% от студентите вкара повече от 195/200 точки. Средната оценка от втората от приетите студенти в програмата за CS @ UCU е най-силният сред всички украински университети с компютърни науки програми.

През септември 2016 г., ние отваряме англоезичен практически ориентирана магистърска програма.

Местоположения

 • Lviv

  17 I. Sventsitskoho str. room 212, 79011, Lviv

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси