UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

UCD University College Dublin Online

Представление

Добре дошли в UCD Online, където можете да се постигне световно призната квалификация чрез гъвкава онлайн обучение.

University College Dublin е да даде на студентите с най-високо качество на преподаване и учене опит за повече от 150 години.

Ние сме в момента предлага нашата световна класа образование и квалификация, чрез избор на онлайн курсове.

Гъвкава онлайн доставка означава, че можете да научите по заявка и в свободното си време с всички успокоение на UCD експертиза и подкрепа.

ПОД Online ви помага да се разшири съществуващата си знания, учат за професионално призната квалификация, или да получи нов опит за промяна на кариерата.

about1

Постижения в областта на образованието вече онлайн

ПОД признава голямото търсене в Ирландия и в чужбина за по-нататъшно обучение. Ние се ангажираме да предоставяме качествено образование и призната квалификация чрез използване на съвременни, гъвкави подходи за учене. Онлайн обучението е само един от тях.

ПОД Online е нов University College Dublin предлагане на базата на 150-годишен опит в предоставянето на високо качество на академично обучение в двата университетско и следдипломно ниво. То е в отговор на нарастващото търсене на студентите, както и на бързо развиващите напредъка на технологиите. Възрастни учебни материали, които са добре разработени и тествани в момента се доставят онлайн от едни и същи преподаватели, които осигуряват тяхната експертиза и подкрепа на студенти, които да присъстват на UCD Campus.

Бъдещите студенти UCD онлайн могат да разчитат на една и съща качество академичен материал и подкрепата както на територията си на базата студенти. Проучване онлайн предоставя гъвкава възможност за студенти, които имат за цел да се постигне степен UCD, но не са позиционирани да присъстват на колежа в зависимост от местоположението, работата, семейството или други ограничения. Нашата Модул за Masters опция дава възможност на студентите да се вземе проба предметни области, които ги интересуват, с потенциал да работят за студенти UCD или следдипломна квалификация в рамките на период, който подхожда на техния конкретен начин на живот. Няма никаква разлика между квалификация UCD получени на територията на колежа или онлайн.

ПОД репутация и Academic върхови

Университетски колеж Дъблин (UCD) е една от водещите наукоемки университетите в Европа, където още не са завършили, докторанти майстори и обучение д-р, научните изследвания, иновациите и ангажиране на общността образуват един динамичен континуум на дейност.

Университетът е създаден през 1854 г. от Джон Хенри Нюман, чиито класически работа Идеята за университет е един от най-издръжливите текстове относно стойността на висшето образование в международен план и е източник на вдъхновение за текущата образователна философия UCD е.

Днес UCD е най-големият университет на Ирландия с почти 30 000 студенти. Тя е най-популярната дестинация за ирландските напускащите училище и активно насърчава университетския живот като пътуване на академичната и лично откритие чрез своя иновативен и гъвкав UCD Horizons бакалавърска програма.

ПОД е лидер на Ирландия в следдипломно обучение с около 7000 студенти и докторанти, представляващи приблизително 28% от популацията на студент UCD и почти 2000 докторанти. Над 50% от UCD студенти прогресира до следдипломно обучение.

Ролята на UCD рамките ирландски висше образование се подчертава и от факта, че ПОД сам се падат над 30% от чуждестранните студенти, над 25% от всички докторанти и почти 28% от всички докторанти записвания в седемте ирландските университети.

ПОД от числа

ПОД е националният лидер в финансиране на научни изследвания, привличане на качествен инвестиционен че е помогнал на университета, за да се създаде репутация като дестинация за водещи изследователи от световна класа. Университетът е установила четири големи интердисциплинарни изследователски теми, които съответстват на нуждите на Ирландия и текущите глобални предизвикателства.

ПОД държи външен фокус, желаещи да доведе и форма дневен ред чрез съюзи и партньорства със своите връстници, национално и международно ниво.

В международната репутация на ПОД нарасна бързо през последните години и в университета в момента е класирана в топ 1% от институции по целия свят от класацията на Times висше образование.

ПОД е разположен на красива зелена 133-те хектара кампус близък до центъра на Дъблин, която осигурява комбинация от академични съоръжения, научни институти, библиотеки и архивни колекции, предприятието пространство, студентски села, спортни и развлекателни съоръжения.

Класиране

Забележка: брой на учащите се отнасят до 2011/12 учебна година

Технология Философия

Вие няма да намерите по-добро място за учене, отколкото UCD. Ние сме водещ университет на Ирландия, като предлага най-широката гама от отличия градуса в най-вълнуващите среди; и с UCD Horizons и UCD Онлайн имате по-голям избор от всякога.

UCD учени работят за предоставяне на отговори на най-важните въпроси на нашето време

Това е вашата възможност да станат част от една общност, където почти 30 000 студенти се обучават под ръководството на най-добрите учени в Ирландия, много от които са водещи международни експерти.

UCD учени работят за предоставяне на отговори на най-важните въпроси на нашето време, вариращи от политическото бъдеще на Ирландия в разширения Европейската общност към превенцията и лечението на болестта.

Нашата библиотека разполага с ресурсите, които трябва да се сложи живот, буквално на една ръка разстояние. Има и много възможности за е-обучение и електронни ресурси, които осигуряват бърз достъп до ресурсите, по всяко време и навсякъде. Голяма част от обучението си материал в момента е на разположение онлайн и вие ще можете да получите достъп до този и друга информация, както и за изпращане и получаване на имейли, без значение къде се намирате.

Местоположения

  • Ireland Online

    Student Desk, Tierney Building, University College Dublin, Belfield, Dublin 4, , Ireland Online

Въпроси