© Eli Haney, Northwest University photographer
UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

UC San Diego School Of Global Policy & Strategy

Представление

Добре дошли в GPS, истинска глобална общност, посветена на напредъка на знанието чрез преподаване, изследване и ангажираност.

Училището е международно признато за опита си в Тихия океан - Америка и Азия - и се стремим да бъдем дом на студенти, възпитаници, учени и лидери от цял ​​свят, които оценяват глобалните и тихоокеанските предизвикателства с щателен анализ и страст към разрешаване на проблем.

Използвайки нашето местоположение в Западния бряг и известните научни и технологични програми на UC San Diego, GPS разработва нови аналитични инструменти с практически приложения, като стриктно обучава следващото поколение световни лидери. Внедряваме в нашата учебна програма усъвършенствани методи за проектиране, тестване, оценка и усъвършенстване на решения за глобалните общества през 21 век, преподаване за големите въпроси, пред които е изправен светът и подготовка на нашите ученици, за да определят кои резултати са по-склонни да работят. Нашите възпитаници са поели ръководни позиции в бизнеса, правителствата и неправителствените организации в повече от 80 страни по света.

banner_about_900X300

Кои сме ние

Ние сме истинско глобално общество на преподаватели, служители, студенти и партньори от общността, посветени на напредъка на знанието чрез образование и научни изследвания - всичко това с оглед изграждането на тихоокеанска общност. Училището е закотвено в репутацията и успехите на UC Сан Диего и системата на Университета в Калифорния. Ние се ръководим от хора, които се стремят да поддържат климат на справедливост, сътрудничество и професионализъм, който е въплътен в нашите етични принципи. Освен това считаме, че разнообразието, равнопоставеността и приобщаването са основни компоненти на академичните постижения.

.

Факултет

Студентите имат несравним достъп до международно признат факултет, който интегрира стриктни стипендии с ентусиазъм за преподаване и активно ангажиране във и извън класната стая. Те са лидери в изследванията, вариращи от решаването на гражданските войни до последиците от променящия се модел на международната търговия; От вътрешната политика до финансирането и бизнеса в тихоокеанските страни; И от външната политика на Китай до оценката на програмите за борба с бедността, общественото здраве и околната среда в развиващите се икономики. Научете повече за обхвата и дълбочината на техните огромни научни интереси днес.

banner_diversity

Ангажимент за равнопоставеност, разнообразие и приобщаване

Равнопоставеността, разнообразието и приобщаването са определящи характеристики на училището, UC San Diego и цялата система на Университета в Калифорния. Те са критични елементи за продуктивна и новаторска среда и ние ги прегръщаме като източници на сила.

Нашите различия - раса, националност, етническа принадлежност, пол, религия, сексуална ориентация, полова идентичност, възраст, социално-икономически статус, способности, опит и повече - подобряват способността ни да постигаме нашата основна мисия за обществена услуга, преподаване и изследване. Приветстваме преподавателите, персонала и студентите от всички среди и искаме всеки да се чувства уважаван и ценен.

Освен това UC San Diego разполага с много ресурси, които подпомагат набирането и задържането на исторически недостатъчно защитени популации, задълбочават разбирането и предизвикват недоразуменията, свързани с разнообразието, и разработват проактивни лидери, които се застъпват за включване.

Студенти, посветени на приобщаването

Запознайте се с две новообразувани студентски групи в училището, посветено на включването. Освен това, ръководена от Тихоокеанската международна студентска организация (PIASO), има няколко регионални и професионално фокусирани студентски групи, които обогатяват климатното пространство.

QuIRPS

Мисията на QuIRPS е да насърчава общността сред странни и не-странни членове на училището и да повиши осведомеността за уникалните предизвикателства, пред които са изправени лесбийките, гейовете, бисексуалните, транссексуалните и странните хора по света, както и професионалното развитие на странните студенти и съюзници.

Жените вървят глобално

Мисията на Women Going Global е да повиши осведомеността и развитието на жените в бъдещите лидерски роли в рамките на международната професионална и академична сфера. Групата предлага възможност на студентите, преподавателите, служителите и по-голямата общност на Сан Диего да обменят дискурс, който популяризира проблемите на жените на световно равнище.

Можете да се свържете с нас директно по телефона (858-534-5914) или по електронна поща ([email protected])

Местоположения

  • San Diego

    9500 Gilman Dr. #0519 , 92093, San Diego

    Въпроси