Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Universidad Autonoma de Chihuahua

Представление

The Автономен университет в Chihuahua (UACH) е висше учебно заведение, базирани в Чихуахуа, Мексико. Това е най-високата седалка на обучение в държавата и институцията на висшето образование с повече студенти и академични програми в щата Чиуауа, също е наследник на научния и литературен институт основана през 1835 Chihuahua.

UACH е автономна държавна институция на образованието; мисия е да се генерират, изпълнява, разпространява, и интегриране на трансфера на знания; използване на програми висококачествени университет, чието приложение е полезно за обществото и себе си. Тя поддържа първоначалната си ангажимент да допринесе за социално развитие и опазване, съхраняване и подобряване на различните проявления на културата в полза на по-добро качество на живот за quiting по-специално и мексиканци като цяло.

Мисия, цели и ценности

мисия

Ние сме обществена институция за висше образование и социално отговорно се ангажира да допринесе за устойчиво социално и икономическо развитие на предприятието и да се запази, съхраняване и подобряване на различните проявления на културата, в полза на по-добро качество на живот мексиканците и по-специално Chihuahuenses.

Ние одобри задачата за формиране на цял един народ, с универсални и могат да дадат съответните и творчески отговори на един променящ се свят ценности и да се генерират, изпълнение, разпространение, трансфер на знания и развиване на технологии през учебната растение високо и университетските програми с призната качество, заявлението е полезно за обществото и за себе си.

ЦЕЛИ

Съдейства за изграждането на общество с по-добро качество на живот, генериране, прилага и разпространява знания, насърчаване на културата, спорта и други дейности, които допринасят за образуването на нов човек, способен на управление на трансформации, че изискванията на обществото на Чихуахуа.

Ценности

ЕФЕКТИВНОСТ: Ние се стремим да академични постижения в преподаването, изследванията и разширение; поемане на отговорност, за да отговори на нуждите на обществото Чихуахуа с постоянен самостоятелно критично отношение и желание за търсене на качеството и производителността на всички институционални дейности.

Плурализмът: Ние приемаме и признае научната, художествено, професионален, идеологическо и религиозно многообразие.

СЪГЛАСУВАНЕ: Ние уважаваме идеите и мненията на другите, дори ако те са различни от нашите. Ние уважаваме разнообразието от хора, които съставляват нашата общност.

Местоположения

  • Chihuahua

    Universidad Autónoma de Chihuahua C. Escorza 900, Col. Centro, 31000, Chihuahua

Въпроси