University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

University of Illinois at Urbana-Champaign - College of Agricultural, Consumer and Environmental Sciences

Представление

Преглед на ACES

Повече от отговаря на Аз

Колежът по селскостопански, потребителски и екологични науки (ACES) е неразделна част от Университета на Илинойс от първия ден. Въпреки че сме гордо класирани сред 30-те най-добри селскостопански училища в света, днес ние сме нещо повече от земеделие. ACES е разнообразен колеж с най-високо оценени програми в областта на инженерството, финансите и икономиката, хранителните науки и др. Докато нашите преподаватели и студенти имат различни специалности и области на интерес, ние всички работим за постигане на обща цел за подобряване на ежедневието на хората по целия свят.

Образование на ACES

Успехът си дължим на поставянето на първо място на нашите студенти, като ги подкрепяме със състрадателна и сплотена академична общност.

Съотношение 15: 1 студент / факултет

Като сте в ACES, вие получавате всички предимства на университета Big Ten, но с малките размери на класовете, които създават сплотено и качествено учебно изживяване.

80% Участват в обучение с опит

Ние ценим ученето чрез правене. Нашите студенти завършват стажове, доброволчат, пътуват из страната и участват в над 400 възможности за обучение в чужбина, предлагани в Университета на Илинойс, за да получат практически опит в своята област на обучение.

Годишно се отпускат стипендии от ACES за 3,5 милиона долара

Колежът на ACES също е посветен да помага на студентите да бъдат финансово успешни. Всяка година на нашите студенти се отпускат 3,5 милиона долара стипендии за колеж. Тези стипендии са възможни от щедри възпитаници и приятели на колежа.

74% Четиригодишна степен на дипломиране

ACES може да се похвали както с 91% рейтинг за задържане на първокурсници, така и с 74% степен на завършване на четири години, което е най-високият процент в страната сред сравнимите програми, според US News & World Report. Степента ни на дипломиране също е повече от два пъти средния за страната за държавните университети (33%, според Министерството на образованието на САЩ). Това означава, че учениците остават и успяват в ACES.

87% Заето или продължаващо образование

В рамките на шест месеца след дипломирането нашите студенти се наемат на работа или се стремят да се усъвършенстват чрез придобиване на дипломирана степен или друго напреднало предназначение. Около една трета от завършилите избират да следват научни степени в най-различни области, включително наука, бизнес, медицина, здравеопазване и благополучие и образование.

Въздействието на ACES

Уроците, преподавани в нашите дипломни програми, се коренят в научните изследвания и нашата цел е да споделим тези изследвания не само с нашите студенти, но и с общностите по света.

Глобално въздействие

Нашите пет всеобхватни области на изследване обхващат Храна и земеделие, Околна среда и води, Семейство и общности, Здраве и здраве и Данни и технологии.

Изследванията във всяка от тези области имат потенциала да подобрят живота в световен мащаб. За да се справи с това изследване, ACES си партнира с институции по целия свят, позволявайки на изследователите да работят и да се учат един от друг. Понастоящем нашите изследователи участват в над 120 различни страни.

Локално въздействие

Разширението на Университета в Илинойс, базирано извън колежа на ACES, ръководи усилията за популяризиране на общността от 1914 г. насам.

Специалистите и преподаватели, които работят в държавата, споделят знания, научени чрез университетски изследвания, с местните общности чрез програми за обучение, образователни семинари и др.

Въздействие на факултета

В основата на всичко, което ACES прави, са нашите преподаватели и персонал от световна класа. Факултетите във всички отдели на ACES провеждат изследвания и оформят уроци по ангажиращи, въздействащи начини.

За да допринесат за по-доброто разбиране на обхвата на тяхната работа, преподавателите във всяка от нашите програми са написали резюмета на своите усилия за научни изследвания и образование. Тези обобщения подчертават не само това, което включва тяхната работа, но също така накратко обяснява как техните усилия влияят на нашите ученици и общности.

история

Университетът на Илинойс е признат в световен мащаб като един от големите държавни университети, а Колежът на ACES е там от първия ден. Университетската хронология се простира към средата на 1800 г., когато активистът и базираният в Илинойс професор Джонатан Болдуин Търнър стартира движение за осигуряване на висше образование за всеки в страната, който се стреми да учи. Движението беше силно подкрепено от фермери и индустриални работници, които тогава съставляваха над 85 процента от населението на Илинойс.

През 1862 г. президентът Ейбрахам Линкълн подписва Закона за колежа „Морил Ленд-Грант“, дарявайки обществени земи с цел създаване на колежи в „полза на земеделието и механичното изкуство“. Тридесет и седем институции за безвъзмездна финансова помощ, посветени на тази цел, са създадени през март 1868 г., благодарение на Закона на Морил от 1862 г., включително Университета на Илинойс (първоначално Индустриален университет на Илинойс).

Местоположението на университета Урбана-Шампайн има някои от най-богатите почви в света. Това беше доста благодат, когато Законът за люковете от 1887 г. създаде Селскостопанска експериментална станция, довеждайки нов фокус на изследванията. По-късно, през 1914 г., знанията, получени от научни изследвания в колежа и други университетски усилия, станаха достъпни за гражданите на всяка държава чрез Закона на Смит-Левър, който създаде Кооперативна система за разширяване. Разширението на Университета на Илинойс работи и до днес, предлагайки образователни програми и материали за жителите на всички 102 окръга на Илинойс.

Днес Колежът на ACES разшири хоризонтите си, за да преподава и изследва не само селското стопанство, но множество области на обучение, които могат да подобрят живота по целия свят. За да сте в крак с последните ни дейности, прегледайте нашия раздел с новини и се абонирайте за нашия бюлетин.

Местоположения

Местоположения
  • Champaign

    4Q2F+Q4 Champaign, Illinois, Estados Unidos, , Champaign

    Въпроси