Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Turner College - Columbus State University

Представление

Защо Търнър Колидж?

Turner College подготвя бизнес студенти да добавят стойност към своите общности и към работодателите си в глобално конкурентна среда. Нашите програми за бизнес степени са професионално акредитирани от Асоциацията на Advance Collegiate Schools of Business. Като акредитиран член на AACSB International, нашият колектив предлага бизнес програми, които постигат отличието си за високо качество чрез интердисциплинарен учебен план, който дава на студентите широко разбиране за бизнеса и неговата роля в обществото.

Търговският колеж по бизнес и училището по компютърни науки на TSYS се намират в Центъра за търговия и технологии (CCT), разположен в главния кампус. Заедно Търнър Колидж предлага 8 програми за завършване, 12 програми за обучение и многобройни сертификати. Ние сме дом на оживено разнообразие от студентски организации, включително Счетоводния клуб, CSU Американската асоциация за маркетинг, Enactus, Асоциацията за финансови инвестиции, Асоциацията на сертифицираните изпити за измами, Дружеството за управление на човешките ресурси (SHRM), Асоциацията на компютърните машини (ACM) маниаци. Организациите ни предоставят възможности да спечелят опит в реалния свят, да слушат професионални оратори и да се състезават на национално ниво.

За нас

Мисията на Д. Абът Търнър Колеж по бизнес е да подготви студентите да добавят стойност към своите общности и техните работодатели, предимно местни и регионални фирми. Центърът за търговия и технологии Центърът за търговия и технологии (CCT), който се намира в главния кампус, се помещава в офиса на Dean's School College и три академични звена:

Turner College of Business
 • Счетоводство
 • управление
 • Училището по компютърни науки на TSYS.

Общият брой на студентите, записан в Turner College през 2014 г., е 1464, с 1259 в бакалавърски програми и 204 по специалности. Средният клас на студентите е 33 и 27 за завършилите програми. С нашия по-малък среден размер на класа, нашият специален факултет и персонал и разумното ни обучение, ние може да сме най-добрата покупка във висшето образование в региона. Университетските информационни и технологични служби също се намират в КТ на първия етаж.

акредитация

AACSB International accreditation

Бизнес академичните програми на колеж "Д. Абът Търтър" са професионално акредитирани чрез Асоциацията на Адванс колежираните училища по бизнес. Като акредитиран член на AACSB International, нашият колектив предлага бизнес програми, които постигат отличието си за високо качество чрез интердисциплинарен учебен план, който дава на студентите широко разбиране за бизнеса и неговата роля в обществото.

Защо е важна акредитацията на AACSB?

Като бъдещ студент: Да отидеш в колеж е голяма инвестиция. Ще прекарвате часове в изучаване, писане на документи и вземане на изпити. Вие също ще похарчите много пари. Всички, които работят и пари, трябва да ви дадат това, за което сте платили, нали? Не всички училища ще ви осигурят възвръщаемост на инвестицията ви. Акредитацията на AACSB гарантира, че училището не само взема парите ви. Акредитираните от AACSB училища трябва да преминат много строги стандарти за качество. Доказано е, че те осигуряват най-доброто в бизнеса в световен мащаб. Акредитирани от AACSB училища:

 • са признати в световен мащаб от водещи работодатели и други университети.

 • имат работодатели, които наемат само своите завършили.

 • имат по-голям достъп до служителите за подбор на персонал.

 • имат завършили висши, по-конкурентни заплати.

 • че акредитирането подобрява качеството на своите бизнес програми.

 • че акредитирането им помага да наемат и задържат най-добрите професори и изследователи.

 • да имат студенти, които са по-международни, имат висши дипломи по СЗО и вероятно ще получат по-високи нива на образование.

 • са предизвикателни и ще ви научат най-добрите умения, за да ви даде ясно предимство в реалния свят.

Като работодател: Работодателите искат качествени бизнес завършили от качествени бизнес училища. Завършилите, които знаят, ще изпълняват първия ден. Ето защо е толкова важно да изберете бизнес степен програма, която ще ви научи на знания и умения, които работодателите изискват. Работодателите познават добро училище в бизнеса от едно, което не произвежда знания за завършилите. Ето фактите:

 • Много от водещите глобални корпорации набират само от акредитирани от AACSB училища.

 • На завършилите акредитирани в AACSB се предлагат по-добри, по-конкурентни заплати.

 • Учениците в акредитираните от ААКБ училища имат повече работодатели, които се интересуват от тях след дипломирането.

Компаниите също са проучили разликите между служители, които са присъствали в акредитирани бизнес училища в АААКБ, и тези, които не са. Например, една компания установи, че служителите, които са били обучавани от акредитирани от AACSB бизнес училища, са имали по-ниски нива на ефективност. Поради тази причина организацията сега възстановява само обучение от акредитирани бизнес училища в AACSB.

Мисия

Декларация за визията

Turner College of Business

Разширяване на признаването на колеж като център за високи постижения в областта на бизнес и компютърното образование.

Мисията на колежа на Търнър

Turner College подготвя студентите да добавят стойност към своите общности и работодатели в глобално конкурентна среда, като осигуряват висококачествено, подходящо бизнес и компютърно образование.

Стратегически план

Визията, мисията и ценностите на Колеж по бизнес на Д. Абът Търтър предоставят основните принципи на нашия Стратегически план. Те обикновено се преглеждат на петгодишен цикъл от администрацията на колежа, факултета, студентските групи и Бизнес съветът.

Turner College of Business

Цели на Търнър Колидж

Цел 1: Подобряване на качеството и профила на Turner College като колежа по избор.

Цел 2: Увеличете регистрацията и разширете опциите за доставка на програмата.

Цел 3: Подобряване на технологиите и ресурсите за учебни и изследователски цели.

Цел 4: Увеличаване на вътрешните и външните партньорства.

Цел 5: Увеличаване на финансирането.

Местоположения

 • Columbus

  Columbus State University 4225 University Avenue Columbus, Georgia 31907, 31907, Columbus

  Въпроси