Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Tufts University - Graduate School of Arts and Sciences

Представление

66141_students2.jpg

относно

Дипломираните програми в висшето училище по изкуства и науки на университета Туфтс съчетават атмосферата на колеж по либерални изкуства с най-съвременните технологични ресурси на изследователска институция. Изследователи от световна класа, лично наставничество, съвместни лабораторни съоръжения и индустриални партньорства дават на студентите от Tufts уменията да се отличават в избраните от тях специалности и да преследват кариерата си със страст и отдаденост.

Висшето училище по изкуства и науки използва всички ресурси на университета Tufts - жизнена изследователска институция със строга интелектуална култура. Ние предлагаме повече от 22 докторски програми и 30 магистърски програми – от история на изкуството до физика – и възможности за преподаване и менторство на някои от най-умните студенти в страната. Членовете на нашия факултет са ангажирани с вашия успех и предлагат пълна професионална подготовка. Чрез курсова работа, наставничество, публикуване, теренна работа и независими изследвания, нашите завършили студенти започват кариерата си в позиция да прилагат наученото.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Medford

    2 The Green, Bendetson Hall, 02155, Medford

Програми

Въпроси