Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Tiffin University Bucharest

Представление

Послание на президента

Откакто е основан през 1888 г., Tiffin University успешно обучава своите студенти за пълноценен живот и лидерски кариери, отбелязани с високи постижения.

Цели поколения възпитаници на Tiffin донесоха своя принос в полза на своите семейства, общности и професии. Tiffin University има отлична репутация, ценни академични програми, внимателен и компетентен персонал и учители, изключителни студенти и топла и приятелска среда, в която студентите винаги са на първо място.

Каним ви да откриете програмите на нашия университет и да се уверите, че нашето предложение отговаря на вашите очаквания. При проявен интерес Ви очакваме да ни посетите в централата ни на ул. Transilvaniei Nr. 6, 1-ви етаж, Букурещ. Говорете с нашите студенти, преподаватели и служители и се убедете, че Tiffin е правилното място да завършите обучението си. Ние гарантираме, че ще направим всичко по силите си, за да ви помогнем да постигнете вашите образователни цели.

Д-р Лилиан Шумахер
президент
Университет Тифин

139729_pexels-photo-1438072.jpeg

Мисия и цели

От двете страни на океана мисията на Tiffin University е една и съща: да помага на студентите и академичния състав в постигането на образованието си, като ги подготвя за трудностите на бизнес конкуренцията.

Чрез отчетност и ангажираност програмите на университета Тифин обучават хора, които могат значително да допринесат за благосъстоянието на семействата и общностите, към които принадлежат, за развитието на техните кариери, нации и общество като цяло.

Основната цел на университета Tiffin в Румъния, чрез програмата Executive EMBA, е да доведе до значителна промяна в бизнес средата, ефектът от който води до истинска еволюция на икономиката на румънския пазар.

Съвършенство във всичко, което правите – това е съветът на университета Тифин към неговите студенти и преподаватели. Единственият реален начин да се отговори на професионалните изисквания в една все по-конкурентна бизнес среда.

Акредитации

Като признание за насърчаване на академичните постижения при най-високи стандарти, Tiffin University е акредитиран от престижни институции в Съединените американски щати и в Европа.

Отдел за висше образование в Охайо

Седящите и онлайн програмите на Tiffin University са разрешени от Министерството на висшето образование в Охайо.

Комисия за висше образование

Нашите програми са акредитирани от Комисията за висше образование (HLC), която е една от шестте регионални акредитационни органи, признати от всички големи държавни и частни колежи и университети в Америка.

Акредитационен съвет за бизнес училища и програми

ACBSP е водещ специализиран акредитационен орган за бизнес образование, който подкрепя, празнува и възнаграждава високите постижения в преподаването. Те акредитират програми за бизнес образование на ниво асоцииран, бакалавърски, магистърски и докторски степени по целия свят. Институциите с тази акредитация се ангажират с непрекъснато усъвършенстване, като гарантират, че тяхната бизнес програма ще даде на студентите уменията, които работодателите търсят.

Статут на организация с нестопанска цел

Tiffin University притежава статут 501(c)(3), упълномощен от Службата за вътрешни приходи на Федералното правителство на Съединените американски щати.

Местоположения

  • Bucharest

    6, Transilvaniei Street, 1st Floor, , Bucharest

Въпроси