Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Three Points Digital Business School

Представление

Запознайте се с нас

Three Points, The School for Digital Business, произхожда от Барселона, технологичен център, с цел да предостави иновативна визия в обучението на бъдещи дигитални експерти. С последните събития обучението по технологични умения престана да бъде друга опция за растеж, за да се превърне в задължителна за всички онези професионалисти, които искат да се развиват и да останат на гребена на дигиталната вълна.

В Three Points разбираме обучението по дигитални умения като средство за повишаване на конкурентоспособността на професионалистите и компаниите по начин, който води до устойчивост на бизнеса и следователно на обществата, в които работят професионалисти и организации.

Дигитализацията надхвърля простото знание и технологично майсторство. Организациите, които успяват, са тези, които се адаптират към новата дигитална култура: гъвкави, ориентирани към клиентите, управлявани от данни организации, които се стремят да ускорят промяната чрез експериментиране с нови бизнес модели и непрекъснати процеси на подобрение. Поради тази причина, заедно с разбирането за технологичния напредък и как те ни отварят нови бизнес възможности, ние работим върху меките умения, които най-много изискват дигиталната култура в компанията: адаптация към промяната, креативност, преговори, лидерство и управление на времето.

мисия

Придружавайте хората, които днес трябва да водят дигитализацията на компании и организации, свързвайки обучението за дигитални умения с необходимата културна промяна, за да повиши нивото на конкурентоспособност на обществата, в които оперират.

изглед

Да бъдем ориентир в адаптирането към еволюцията на обществото и икономиката и в желанието ни да свързваме професионалисти и компании, за да се изправят пред постоянните и променящи се предизвикателства на дигитализацията.

Академичен партньор

Three Points, The School for Digital Business, има Политехническия университет на Каталуния (UPC) като академичен партньор, който одобрява програмите на училището. UPC, базиран в Барселона, е един от водещите политехнически университети в Европа в областта на инженерството, архитектурата, науката и технологиите.

Университетът има 64 степени, 68 магистърски степени, 46 докторски програми и 234 програми за постоянно обучение, разпределени в 20-те си учебни центъра. Освен това UPC е публична изследователска институция с повече от 50 патента през последната година и инвестиция в научноизследователска и развойна дейност на повече от 61 милиона евро.

UPC сертифицира всяка година повече от 6000 студенти и магистри и повече от 500 доктори. Той е един от университетите с висок процент на намиране на работа за своите възпитаници: 93% работят и 76% намират работа за по-малко от 3 месеца.

4 причини да изберете Three Points

методология

Нашата методология е напълно адаптирана към вашето време и вашите нужди, като по този начин е в състояние да комбинира академичния ви живот с личния и професионалния ви живот.

Освен това ще имате цялата необходима подкрепа по време на програмата, за да можете да се развивате професионално и лично.

Преподавателски състав

Ще се учите от водещи учители практикуващи в техния сектор и бизнес сфера, които са активни в момента.

Нашият факултет е в контакт от първа ръка с промените, настъпващи в сектора, както и с новите тенденции, инструменти и функционалности, които се разработват.

Окончателно проекта за генерален

Ще работите по окончателен магистърски проект, който ще базира помещенията си на реалните нужди на първокласни компании.

Освен това ще започнете да работите по него от самото начало, така че ще можете да приложите всички знания, които придобивате по време на програмата.

Академичен партньор

Политехническият университет на Каталуния (UPC) подкрепя академично програмите за три точки.

UPC е публична институция, която се превърна в един от водещите политехнически университети в Европа, с добри позиции в основните международни класации.

Местоположения

  • Spain Online

    Spain Online, Испания

    Програми

    Въпроси