The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

The University of Manchester East Asia Centre

Представление

Университетът в Манчестър е класиран на 27 -ия най -добър университет в света (3 -та поредна година), на 8 -ия в Европа и на 6 -ия във Великобритания до 2021 г. QS World University Ranking. Според Академичната класация на световните университети за 2020 г., ние се класирахме на 5 -то място във Великобритания и на 36 -то в световен мащаб за академичен престиж и иновативни научни постижения, които вдъхновяват бизнес лидерите. В топ 100 на най -иновативните университети на Reuters за 2018 г. ние бяхме съответно топ 3 и 10 в Обединеното кралство и Европа. Университетът в Манчестър е обявен за най -целевия университет от 100 -те най -големи работодатели в Обединеното кралство за три последователни години, според The Graduate Market през 2021 г.

През годините Университетът в Манчестър е отгледал 25 Нобелови лауреати. Двама учени, открили графен, бяха удостоени с Нобелова награда за физика през 2010 г. Нашият ненадминат отпечатък обхваща Манчестър, Хонконг, Дубай, Сингапур, Шанхай и Сао Паоло в Бразилия. Тези физически центрове помагат на учениците да учат, като комбинират лични и онлайн дейности. Те помагат за непрекъснатото разширяване на нашата глобална мрежа от почти 500 000 възпитаници в 190 страни.

Основана през 1965 г., Бизнес училището на Alliance Manchester (AMBS) на Университета в Манчестър е едно от водещите световни бизнес училища. AMBS също е включен в топ 1% бизнес училища в света, които са постигнали тройна акредитация от AACSB International, AMBA и EQUIS, а Financial Times класира нашия MBA на 4 -то място във Великобритания, 10 -то в Европа и 30 -то в световен мащаб през 2021 г. бяха класирани и на 7-мото най-добро бизнес училище във Великобритания и на 18-то място в Европа според класацията на Bloomberg за 2019-2020 г.

С особен акцент върху Азия, Университетът в Манчестър откри първия си международен център в Хонконг през 1992 г. и предлага първокласно обучение по мениджмънт на глобални мениджъри в Източна Азия, включително Хонконг, Япония, Южна Корея, Тайван, Южен Китай и Макао от близо 30 години.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

 • Causeway Bay

  33/F Lee Garden One, 33 Hysan Avenue,, , Causeway Bay

 • Seoul

  Seoul, Южна Корея

  • Taipei

   Taipei, Тайван

   • Tokyo

    Tokyo, Япония

    Въпроси