Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Магистърска степен по корпоративно управление и дружествено право с професионална практика
The University of Law Business School Postgraduate

Магистърска степен по корпоративно управление и дружествено право с професионална практика

London, Великобритания

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

На територията на колежа

* местни студенти - Лондон: 13 050 GBP / извън Лондон: 12 450 GBP | студенти, които не са местни студенти - Лондон / извън Лондон: 18 700 GBP

Представление

Новата ни магистърска програма "Корпоративно управление и дружествено право с професионална практика" е двугодишна магистърска програма по бизнес. Споделяйки първата година от обучението с едногодишната магистърска програма "Корпоративно управление с дружествено право", двугодишната програма се ползва от втората година на "Професионална практика", специално за да се насърчат възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост от традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Магистърският курс по корпоративно управление и дружествено право ще ви помогне да преминете на следващо ниво в кариерата си. Организациите са все по-отговорни за своите бизнес решения и все повече се обръща внимание на етичното поведение и корпоративната социална отговорност (КСО).

По време на този курс ще развиете професионалните си умения и ще проучите най-важните концепции в областта на корпоративното управление и дружественото право, с акцент върху бизнес етиката и етичните и правните дилеми, свързани с вземането на бизнес решения.

Изисквания за курса

  • 2:2 или повече от 2:2 от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международните студенти допълнително изискват ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 5.5 във всеки компонент.

Такси

септември 2024 г. - юни 2025 г

Вътрешни студенти

  • Лондон: £13,050
  • Извън Лондон: £12,450

Международни (чуждестранни) студенти

  • Лондон: £20,350
  • Извън Лондон: £18,700

Кариера

Закон за управление на бизнеса.

За училището

Въпроси