Keystone logo
The University of Law Business School Postgraduate Магистърска степен по бизнес анализи с професионална практика
The University of Law Business School Postgraduate

Магистърска степен по бизнес анализи с професионална практика

2 Years

Английски език

Редовно обучение

Request application deadline

Jun 2024

GBP 20 350 *

На територията на колежа

* местни студенти - Лондон: 13 050 GBP / извън Лондон: 12 450 GBP | студенти, които не са местни студенти - Лондон / извън Лондон: 18 700 GBP

Представление

Новата ни магистърска програма "Бизнес анализ с професионална практика" е двугодишна магистърска програма по бизнес. Първата година от обучението се споделя с едногодишната магистърска програма "Бизнес анализ", а втората година е посветена на професионалната практика, която има за цел да подпомогне възможностите за заетост на студентите.

Предлагайки по-голяма гъвкавост в сравнение с традиционната година на стаж, нашата година на професионална практика ви позволява да решите как да приложите уменията си на практика. Изберете академична дисертация, бизнес план, бизнес или консултантски проект или платен стаж в индустрията, в зависимост от това кой вариант е най-подходящ за бъдещата ви кариера. (За повече информация относно Годината на професионалната практика посетете този уебсайт ).

Акредитираният магистърски курс по бизнес анализи с висока степен на практическа насоченост е разработен със силен акцент върху бъдещата ви пригодност за заетост и е идеален за тези, които имат математически опит и искат да усъвършенстват уменията си в ключовите аспекти и технологии на управлението на данни, бизнес разузнаването и анализа на данни. Този курс ще ви даде разбиране и умения за решаване на проблеми в богата на технологии среда и вземане на бизнес решения, основани на данни.

Курсът е акредитиран от The Chartered Management Institute, така че след успешното му завършване ще имате възможност да кандидатствате за диплома за стратегическо управление и лидерство на CMI Level 7, както и за диплома. Курсът се предлага и като "акредитирана степен" от Chartered Institute of Marketing (CiM), което означава, че студентите могат да придобият признати от индустрията квалификации с ускорени темпове.

Изисквания за курса

  • 2:2 или повече от 2:2 от бакалавърска степен в Обединеното кралство или еквивалентна квалификация
  • Международните студенти допълнително изискват ниво на английски език, еквивалентно на IELTS 6.5 или по-високо, с минимум 5.5 във всеки компонент.

Такси

септември 2024 г. - юни 2025 г

Вътрешни студенти

  • Лондон: £13,050
  • Извън Лондон: £12,450

Международни (чуждестранни) студенти

  • Лондон: £20,350
  • Извън Лондон: £18,700

Кариера

Бизнес анализ.

За училището

Въпроси