Keystone logo
© BIMM University
The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

The University of Law Business School Postgraduate

Представление

Общ преглед:

Университетът по право (ULaw) е един от най-дългогодишните специализирани доставчици на юридическо образование в Обединеното кралство. Всъщност ние обучихме повече практикуващи адвокати в Обединеното кралство, отколкото всеки друг.

И с толкова близки връзки между правото и бизнеса има смисъл специалистът по юридическо образование да е добре подготвен да развие отлична бизнес школа, The Business of Law Business School.

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето бизнес училище има за цел да направи учениците приложими и готови да успеят на работното място. Ние се гордеем със създаването на подходяща учебна среда за постигане на вашите бизнес стремежи. Ето защо ние адаптирахме техниките, използвани в нашите юридически курсове, с цел да разработим ангажиращ специализиран обучителен опит, който ще ви подготви за кариера в света на бизнеса.

Гъвкаво обучение:

Разбираме, че обстоятелствата на всеки са различни. Ето защо ние предлагаме широка гама от режими на обучение (редовно, задочно, в кампуса, онлайн) в нашите курсове, за да ви предоставим най-големия избор и гъвкавост, от които се нуждаете, за да успеете в обучението си.

Кампусите на нашите бизнес училища са в Лондон Блумсбъри, Бирмингам и Манчестър за бакалавърски курсове. Следдипломни курсове се преподават в нашите кампуси в Бирмингам, Лийдс, Лондон Мургейт и Манчестър. Всеки от тях е процъфтяващ търговски център, идеално разположен, за да ви осигури чудесен достъп до музикални зали, театри, кина, барове и ресторанти. Нашите следдипломни курсове могат да се изучават на непълен работен ден или на пълен работен ден, а също и да са достъпни онлайн.

Онлайн:

Нашите онлайн програми ще ви спестят време и пари за пътуване до и от кампуса и ще ви позволят да учите навсякъде, на различни устройства, но можете да бъдете спокойни, че курсът няма да бъде компрометиран по отношение на качеството или да бъде по-малко взискателен от нашия в кампуса курсове.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Дизайн на курса:

С твърд фокус върху практическото обучение, нашето бизнес училище има за цел да направи студентите годни за работа и готови да успеят на работното място. Ние се гордеем с това, че създаваме подходящата учебна среда за вас, за да постигнете вашите бизнес стремежи. Нашият подход към преподаването е ръководен от учениците. Ще бъдете обучавани в размери на групи, които насърчават поддържаща учебна връзка с вашите преподаватели, в малки семинари - от съществено значение за успеха на студентите - като всеки ученик има достъп до своя личен преподавател.
Нашите преподаватели ангажират преподаватели, които съчетават своята страст към бизнеса, богатство от познания в индустрията и професионални бизнес връзки, за да бъдат от полза за вашето обучение както в, така и извън средата на класната стая.

Кариери и заетост:

Възможностите за намиране на работа са в основата на всичко, което правим в Business School. Нашият екип за заетост ще ви предостави индивидуални съвети как да се ангажирате успешно с бизнес контакти от големи компании за подбор на персонал в Обединеното кралство като IBM, Lloyds of London и Price Waterhouse Coopers (PwC), с които ще се срещнете чрез събития, семинари и посещения към организации, което ви позволява да видите от първа ръка как работи бизнесът в реалния свят. Организираме събития през цялата година, включително гост-лектори, панелни дискусии, майсторски класове и състезания. Подкрепата, която ще получите, ръководена и информирана от практиката на работодателя, ще увеличи максимално способността ви да подавате успешни кандидатури за работа, да си осигурявате стажове и да усъвършенствате уменията си за интервю.

Институт за дипломиран мениджмънт (CMI):

Тъй като някои курсове в бизнес училището са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI), студентите в тези конкретни курсове могат да получат автоматично безплатно членство за продължителността на курса си и за една година след завършването им.

Ползите включват достъп до ManagementDirect; най-голямата библиотека за управление в Обединеното кралство, заедно с достъпа до онлайн портал за ресурси, включително електронни списания, отчети за компании и индустрии, както и съвети от над 300 мениджъри по наемане чрез Центъра за кариерно развитие.

Ще получите достъп до текущите обяви за работа чрез базата данни на JobSearch и множество видеоклипове, ръководства и статии, за да развиете своите кариерни и бизнес умения. Онлайн общността за наставничество на CMI се състои от над 120 000 членове, където можете да се съпоставите според уменията, опита и индустрията на интерес, както и да разберете за CMI мрежовите събития, в които можете да участвате.

След успешно завършване на един от нашите акредитирани CMI курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към вашата степен.

Поддържаща среда:

Ние се стремим да подкрепим повече студенти от най-различни произведения от всякога досега, за да постигнат своите кариерни амбиции, поради което предлагаме редица стипендии и бюра.

На всички студенти се дава възможност да се възползват пълноценно от нашите съоръжения и услуги. Службата за подкрепа на хората с увреждания е посветена на управлението на всички изисквания, които може да имате по време на обучението си, включително временна помощ поради нараняване или заболяване.

Спортни съоръжения:

Има много възможности да се изправите и да се впишете във всички наши университети, ако искате да упражнявате тялото си, както и ума си. Популярни дейности включват Zumba, футбол, нетбол, ръгби и тенис.

Клубове и общества:

С редица общества, спортни отбори и социални събития, които се предлагат във всеки от нашите университети, вие непременно ще намерите много, за да ви зает и да се забавлявате между лекциите. В началото на курса можете да се присъедините към общество, клуб или събитие по ваш избор или да създадете своя собствена чрез Студентската асоциация.

курсове:

Бизнес училището по право предлага набор от бакалавърски и следдипломни програми в Обединеното кралство и онлайн.

Много от нашите курсове са акредитирани от Chartered Management Institute (CMI), единственият нает в Обединеното кралство професионален орган, предлагащ статута на Chartered Manager (CMgr). След успешното завършване на един от нашите курсове, вие също ще получите квалификация от CMI в допълнение към степента си.

Онлайн бизнес курсове:

Ние предлагаме онлайн обучение от световна класа за нашите следдипломни курсове:

 • Методи на обучение за всички видове обучение: Има метод на обучение, който да отговаря на вашия стил, с електронни книги, i-уроци, уебинари, казуси, флаш карти, аудио файлове, графики за движение, стаи за чат в реално време, онлайн оценки и Повече ▼.
 • Поддръжка на специализирани преподаватели: Ще получавате постоянна поддръжка и обратна връзка за работата си от специален преподавател по програмата през целия период на вашия курс.

Изисквания за влизане и такси:

Изискванията за участие и таксите варират в зависимост от курса - за повече информация относно изискванията за влизане, таксите, възможностите за финансиране и, стипендиите и бюрата, посетете уебсайта на Юридическия университет.

Международни студенти:

Бихте се присъединили към студенти от над 120 различни националности, които допринасят за процъфтяваща международна общност във всички университети на ULaw.

Имаме екип от служби за подкрепа на студентите, който е тук, за да предоставя съвети и насоки, свързани с благосъстоянието.

Информация за визовите изисквания можете да намерите на уебсайта на Университета на правото.

Настаняване:

За нашите студенти, ние сме уредили настаняване със специализирани доставчици на студенти за настаняване в Обединеното кралство, за да сме сигурни, че имате удобно място за живеене, докато учите с нас. Настаняването обикновено е в общи жилища или в някои случаи в самостоятелни студия.

За студенти, ние ви гарантираме оферта за настаняване през първата година от вашата степен, ако сте ни приели за свой твърд избор и сте подали молба за настаняване до 30 март в годината на влизане* (* Прилагат се Общите условия, подробности на Уебсайт на Юридическия университет, страница за студентско настаняване).

За следдипломните студенти, ако изберете кампус далеч от дома, нашата база данни за настаняване може да ви помогне да намерите място за живеене, с възможност за намиране на частно наета собственост или споделено настаняване с други студенти на ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Отворени дни и събития:

Дните на отворени врати са чудесен начин да разберете за нашите бизнес курсове, да разгледате нашите съоръжения и да се запознаете с нашите преподаватели и настоящи студенти. Ще има разговори, дегустации и обиколки и ще имате възможност да зададете въпросите си. Ще направим вашия ден възможно най-интересен и интерактивен.

Ако не можете да стигнете до някой от нашите Дни на отворените врати в кампуса, тогава от време на време ние предлагаме и Виртуални дни на отворените врати за нашите курсове – така че все още имате възможност да разберете какво е да учиш в Бизнес училището на Юридическия университет и задавайте въпросите си онлайн.

Местоположение в Университета по право Бизнес Училище:

Наличните курсове варират според местоположението. Повече подробности за нашите местоположения ще намерите на уебсайта на Университета на правото, страница „Местоположение“.

Местоположения

 • London

  The University of Law 14 Store Street, WC1E 7DE, London

  • Leeds

   The University of Law 15-16 Park Row, LS1 5HD, Leeds

   • Manchester

    The University of Law 2 New York Street, M1 4HJ, Manchester

    • Birmingham

     The University of Law 133 Great Hampton Street, , Birmingham

     • London

      London, Великобритания

      • Nottingham

       Nottingham, Великобритания

       Програми

       Въпроси