The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

The Skolkovo Institute of Science and Technology (Skoltech)

Представление

145395_image_2020-11-20_16-42-51.png

Всичко, което сте искали да чуете и попитате за Skoltech в РЕАЛНО ВРЕМЕ. Срещнете се с представители на Skoltech, получете отговори на вашите въпроси и бъдете готови да разгледате виртуално нашия кампус.

Каним студенти и абсолвенти със STEM произход, които се интересуват от магистърска или докторска степен. учи към онлайн отворените врати на Skoltech. Ще получите общ преглед на наличните програми и структурата на учебната програма, известните преподаватели на Skoltech, възможностите за кариера, студентския живот в и извън университета и др. Също така ще получите подробности за приемането и възможност да зададете всякакви въпроси относно процеса на кандидатстване.

Най-добрите експерти на Skoltech ще изнесат тематична беседа, посветена на тяхната област на интерес и ще ви помогнат да станете студент в Skoltech.

Намерете повече подробности в линка тук

Skoltech е международен университет, фокусиран върху научни изследвания, основан от група световноизвестни учени през 2011 г. Учебната програма на Skoltech е фокусирана върху технологиите и иновациите, предлагайки магистърски програми в 10 технологични дисциплини. Студентите получават строго теоретично и практическо обучение, проектират свои собствени изследователски проекти, участват в стажове и придобиват предприемачески умения на английски език. Факултетът се състои от настоящи изследователи с международна акредитация и постижения.

Skoltech интегрира традицията на руските научни постижения с най-добрите практики от цял свят. Той съчетава фундаменталната наука с предприемачеството и иновациите. Този подход, допълнен от международната атмосфера, световно известни професори и учени от Русия и чужбина, перфектно оборудвани лаборатории и тясна интеграция с обществото и индустрията дава възможност на студентите да получат висше образование от световна класа и да получат широки кариерни и бизнес перспективи.

111168_TSL_3334.jpg

Кандидатствайте за един от Топ 100 на младите университети в Природния индекс. Skoltech предлага магистърска и докторска степен програми :

 • Разширени изчислителни науки
 • Съвременни производствени технологии
 • Данни за науката
 • Енергийни системи
 • Интернет на нещата и безжични технологии
 • Науки за живота
 • Материалознание
 • Математическа и теоретична физика
 • Нефтен инженеринг
 • Фотониката и квантовите материали
 • Космически и инженерни системи

Това, което прави Сколтех да се отличава от другите университети, е изключителната му среда, която ще направи Вашите MSc изследвания важен етап от живота:

 • Образование: Лекциите и практическите упражнения се дават от световноизвестни експерти. Студентите могат да изработят собствена програма за обучение, като избират от различни курсове
 • Наука: Науката е здраво интегрирана в образователния процес: всеки ученик провежда свои собствени изследователски проекти
 • Опит в реалния живот: Ние предлагаме индустриално потапяне: 8-седмичен стаж във водещи индустриални компании, където учениците превръщат своите знания и умения в действие
 • Предприемачество: Ние допълваме вашето академично обучение с бизнес курс, който предоставя съвети как да комерсиализирате идеи и констатации от изследвания
 • Мобилност: Над една трета от нашите студенти участват в различни програми за академична мобилност, работещи като стажанти или изследователи в MIT, Харвардския университет, Националния университет в Сингапур, Университета в Калгари и други водещи международни университети.
 • Глобална среда: студенти от 40 държави, преподаватели и изследователи от международно признати лаборатории и университети. Преподаваме на английски език.
 • Живот: веднъж записани, ще имате възможност да присъствате на големи международни конференции, да участвате в научни и студентски конкурси и да работите по собствените си проекти и инициативи.
 • Студентски пакет: Сколтех студентите имат право на месечна стипендия от 40 000 RUR (около 550 EUR) и здравно осигуряване.

111171_TSL_2765.jpg
111172_TSL_3442.jpg

Нашите възпитаници оформят собственото си бъдеще, като избират от различни възможности за кариера в индустрията, науката и бизнеса

 • Наука: Доктрина за кацане позиции и продължаващи изследвания на водещи руски и международни изследователски организации
 • Промишленост: Специализирани позиции в различни индустриални сектори, изискващи основни знания по математическа и теоретична физика
 • Стартиране: Започване на бизнес самостоятелно или чрез иновационната екосистема "Слковко" с богат набор от експерти, партньори, консултанти и инвеститори

Обучението в Skoltech е безплатно. Студентите могат да създават свои индивидуални учебни планове и да допълват задължителния набор от дисциплини чрез избираеми курсове и проекти от всяка област. Изследванията са неразделна част от учебния процес.

Чарлз Белина, САЩ: Избрах да уча в Skoltech, защото ми позволи да получа образование от световна класа, като същевременно изживях живот в чужда държава. Никъде другаде не можах да изживея мечтата си да живея в чужбина в космополитен град като Москва, докато уча в най-висшия университет. Skoltech насърчава сътрудничеството и екипните проекти и учи своите студенти да правят въздействие; това означава, че се научите как да създадете нещо, което хората могат да използват. "

Шрея Сантра, Индия: Реших да продължа магистратурата си в Skoltech, когато разбрах как този новосъздаден институт изпраща положителни вълнения през международната научна общност. Опитният преподавател и модерните изследователски съоръжения, налични в Skoltech, са много привлекателни за всеки студент по инженерство. Средата в Skoltech е изключително приятелска и мотивираща и за международните студенти е лесно да се приспособят към живота в Москва.

Adeniyi Adebayo, Гана: "Умове, сърца и ръце! Skoltech ви помага да преоткриете истинското учене: то е преживяващо и ангажира ума ви във всеки смисъл, включително сърцето и ръцете. Това е трансформиращо преживяване и аз обичах всяка част от пътуването . "

Местоположения

 • Moscow

  Russia, Skolkovo Innovation Center, Bolshoy boulevard 30/1, 121205, Moscow

Въпроси