The Mico University College

The Mico University College

The Mico University College

Представление

Мико UNIVERSITY COLLEGE е регистрирана от Съвета университет Ямайка (UCJ), за да се осигури обучение на учители на ниво завършил степен. Следва да се отбележи, че тази програма е одобрен от Съвета университет Ямайка (UCJ).

Абитуриент Degrees The Mico училище за следдипломно обучение има мандат да направи динамични принос към академичната среда от производство на високо квалифицирани преподаватели, ръководни кадри, политици и решават проблеми.

Сътрудничи с Института по технологично и образователни изследвания (ITER), училище за следдипломно обучение се стреми да насърчава и координира предприятието качество, което предлага възпитаник, завършил напреднали и професионални програми за обучение, провеждане на научни изследвания и предоставяне на услуги на обществото в съответствие с нашата мисия.

В момента училището разполага с четири (4) Graduate програми:

Майсторът на изкуствата в преподаването (MAT) Изпълнителният Мастърс в Образователен мениджмънт (EMEM) (някои курсове се преподават от Мона училище за бизнес) Магистратура по корекционно развиващо обучение M.Sc консултиране и социална работа

Обучение и Такси Обучението се тарифира на кредит с цени подлежат на промяна всяка година. Задължителни такси университет се добавят за различни предмети. Студентите са длъжни да извършват плащания в пълен размер, а схема на плащане обикновено е на разположение от счетоводния отдел. Сегашната такса за кредит $ 16,000.00 и учениците се очаква да продължи най-малко от 9 кредита на семестър.

Изисквания

  1. Трябва да има най-малко бакалавърска степен от акредитирана институция и може да бъде: -Trained завършил - степен с обучение на учители или -Pre обучен graduate- степен без обучение на учители 2. Официални Преписи от всички преди това присъстваха колежи и университети.
  2. Две препоръчителни писма: едно от администратор или други лица, които могат да свидетелстват за производителност и отношение към работата на жалбоподателя.
  3. Всякакви други квалификации, които могат да се считат за подходящи от Прием съвет на University College.
  4. Current рекорд по заетостта.
  5. Написано една страница хартия за намерение и декларация за "Какво означава да си лидер в една организация, в тази епоха."

Приложението е важна част от запис на университета и трябва да бъде завършен внимателно и точно. Непълни формуляри за кандидатстване могат да доведат до отказ.

Кандидатите трябва да попълнят заявление допускане, включително невъзвръщаем такса за кандидатстване на JA 700,00 щатски долара, платими на Университетския колеж на Мико. Формулярите за кандидатстване са достъпни онлайн или в Студентския работи Office.

Краен срок за подаване: Свържете се с The Graduate School на образованието.

Местоположения

Местоположения
  • Kingston

    The Mico University College 1A Marescaux Road Kingston 5 , Kingston 5, Kingston

    Въпроси