© Eli Haney, Northwest University photographer
The King's University

The King's University

The King's University

Представление

Царският университет (TKU) е акредитиран, Spirit-упълномощено, евангелска университет с браншови кампуса и учебни обекти в различни градове на САЩ. TKU предлага студенти пълен образователен опит чрез комбиниране на висшето образование с практически опит министерство в рамките на динамичните местните църкви. Този пълен образователен опит подготвя и оборудва студенти да служат в местната църква, на пазара и по целия свят.

Д-р Джак Хейфорд, основател и канцлер на царския университет, и пастор Робърт Морис, основател старши пастор на Gateway Църква, които са отглеждали уникално партньорство, в която д-р Хейфорд служи като апостолска бъз на Gateway Църква, и пастор Робърт в момента служи като председател на Съвета на настоятелите, защото царят беше университет. Д-р Хейфорд и пастор Робърт споделят стойността на високи постижения и професионализъм в своята визия да се обучават мъже и жени за работа на Кралство, където Бог им дава влияние. Тази споделена визия доведе до създаването на колежа TKU в Gateway Църква.

С повече от 700 студенти-широк и 270 студенти в кампуса Southlake в DFW, динамична среда за обучение TKU и Spirit-упълномощено общност даде възможност на своите студенти да учат, да се развиват умения и таланти, и да растат в отношенията с колеги студенти, преподаватели и с Господ.

Местоположения

  • Southlake

    2121 E. Southlake Blvd Southlake, TX 76092, , Southlake

Въпроси