Keystone logo
The International Institute Of Plant Engineering And Design

The International Institute Of Plant Engineering And Design

The International Institute Of Plant Engineering And Design

Представление

The International Institute Of Plant Engineering And Design е създаден през февруари 2011 г. като съвместно предприятие и има административен офис в Холандия.

Целта и основната дейност на Института е да поддържа знания, опит и да осигурява обучение за инженери и дизайнери в процеса и свързаните с него индустрии.

Обучението е съсредоточено върху тръбопроводно инженерство и проектиране, механично статично / въртящо оборудване, управление на проекти и въвеждащо ниво на инженерни дисциплини като измервателна, електрическа и гражданска.

Онлайн инженерни курсове, сертификати и степени от InIPED

Чрез InIPED можете да се запишете в различни онлайн курсове по инженерство: индивидуални дипломирани и професионални курсове по инженерство и сродни области. Спечелете завършен или професионален сертификат или магистър по инженеринг на непълно работно време, с темпо, което работи за вас.

Разгледайте предлаганите онлайн инженерни курсове в различни области като тръбопроводи, въртящи машини, анализ на стреса, статично оборудване, електротехника или инструментална екипировка.

Местоположения

  • Netherlands Online

    Netherlands Online, Холандия

Въпроси