The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

The International Academy Of Osteopathy

Представление

Искаме да обучим нашите ученици да бъдат безопасни, компетентни и независими остеопати. Затова предлагаме съвременни курсове, които отговарят на най-високите възможни академични стандарти. Определяме много добре от добра научна основа (практиката, базирана на доказателства - EBP). От нашите студенти се очаква да действат на основата на широки научни познания.

Качество. Иновация. Поскъпването. Уважение. Това е това, което ние в IAO® щанд.

 • Качество : Ние непрекъснато търсим начини да направим нашите курсове още по-добри. Днешните ученици играят важна роля в това: отчасти чрез тяхната обратна връзка можем да подобрим качеството на нашите услуги.
 • Иновация : The IAO® е в крак с последните разработки (практика, базирана на доказателства). В продължение на години ние прилагаме "смесено обучение" в нашата учебна програма. Това означава, че методът ни на преподаване се състои от комбинация от класически инструкции и електронно обучение. Освен това, ние продължаваме да търсим начини да направим модела, основан на доказателствата, практически още по-видим в нашите курсове.
 • Оценяване : Много благодарност за дисциплината на остеопатията, но и за усилията на нашия персонал, учители и студенти.
 • Уважение : Не само уважение към нашите ученици, учители, помощници и персонал, но и за пациентите. Връзката между остеопатите и неговия пациент се основава на взаимно уважение.

Остеопатична професия

"IAO®" продължава да работи за увеличаване на академичния характер на остеопатичната професия и признаването на професията на остеопатията във всички страни, където организираме обучение. Сътрудничеството със съществуващите медицински професии е жизненоважно в това отношение.

Социална цел

Освен курсовете за остеопатия, ние също се опитваме да изпълним социална цел. В нашите клиники в Гент и Антверп (Белгия), ние даваме на всички възможността да се радват на ползите от остеопатичното лечение. В клиниките пациентите могат да бъдат лекувани безплатно от нашите студенти от последната година, разбира се винаги под наблюдението на квалифициран остеопат.

Местоположения

 • Ghent

  Kleindokkaai 3-5 , B-9000, Ghent

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси