Keystone logo
The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

The Hebrew University of Jerusalem

Представление

Осмелете се да откриете - HUJI Digital Open Day

Присъединете се към нашия Ден на отворените врати за бакалавърски, магистърски и следдипломни програми и открийте как съчетаваме високите постижения с богат студентски живот.

Резервирайте мястото си тук >> https://tinyurl.com/2udrnv2x

HUJI - Международно въздействие

Произвеждайки несравними постижения в научните изследвания, преподаването и изучаването, световноизвестните учени на Еврейския университет са постигнали изключителни пробиви в дисциплини, вариращи от земеделие до мозъчни изследвания, от икономика до образование и много други. Тези постижения се отразяват на впечатляващия брой конкурентни стипендии за научни изследвания, получени от неговия факултет, както и чрез регистрацията на непропорционално голям брой международни патенти.

Статии и проучвания от университетски учени често се появяват в престижни научни и академични списания и техните изследвания са им спечелили изключителни награди в Израел и в чужбина. До този момент преподавателите и възпитаниците са спечелили седем Нобелови награди, един Fields медал (еквивалентът на Нобелова награда по математика), една международна награда на Канада Гаърднер за биомедицински науки и 14 награди Wolf.

Еврейският университет е особено горд със своята компания за трансфер на технологии „Startup Nation“, Yissum , която се нарежда сред най-продуктивните и успешни рамки за инкубатори в света:

 • От основаването си през 1964 г. Yissum е лицензирал над 530 технологии
 • Той регистрира повече от 50 нови патента всяка година
 • Yissum генерира 2 милиарда долара приходи годишно

HUJI предлага изчерпателна селекция от семестър, едногодишни, бакалавърски, магистърски и докторски степени, както и стипендии след докторантура, стажове и краткосрочни програми. Преподавателският факултет се състои от световно известни експерти в своите области, много от които са печелили важни награди и награди.

Новаторски изследвания

Откакто е създаден преди повече от 100 години, Еврейският университет е начело на пионерските изследвания както в социалните, така и в природните науки. Всъщност първият му управителен съвет включваше не друг, а Алберт Айнщайн и Зигмунд Фройд; и не по-малко от осем Нобелови награди и много други важни награди произтичат от неговите зали.

Днес университетът остава твърдо ангажиран с ролята си на лидер в мултидисциплинарните изследвания и стои в челните редици на авангардни иновации и предприемачество в широк спектър от области. Huji има над 100 изследователски центъра, като по всяко време се извършват 3800 изследователски проекта.

Както подобава на известна изследователска институция, тясно свързана с международната изследователска общност, Еврейският университет обединява водещи изследователи от цял свят. Една трета от всички докторанти в Израел са записани в Еврейския университет, а една четвърт от всички международни стипендианти в Израел са свързани с университета. Той също така е острие за получаване на безвъзмездни средства за научни изследвания от Европейския изследователски съвет (ERC).

Органът за изследвания и развитие на Еврейския университет насърчава и насърчава всички изследователски дейности в кампуса и предоставя постоянна подкрепа за изследователски проекти. Към днешна дата над 10 000 патента са регистрирани от свързани с HUJI изследователи. Университетът насърчава и улеснява трансфера на технологии и подкрепя успешната комерсиализация на иновациите. Ето защо не е изненадващо, че университетът е изиграл толкова важна роля в развитието на прочутата стартираща екосистема на Израел.

Ярка международна общност

Над 2000 студенти от 90 страни учат в Йерусалим всяка година и се възползват от многото възможности за краткосрочно обучение, предлагани от Международното училище на Rothberg на HUJI. Те включват едносеместриално обучение в чужбина и програми за обмен на студенти, курсове по иврит ulpan и различни стажове. Студенти, свързани с Ротберг, са част от оживената международна общност, която се радва на стимулиращи академични учебни програми, заедно с завладяващ личен опит.

Нашите студенти се потапят в обучението си и се наслаждават на възможността да изживеят един от най-очарователните градове в света. Йерусалим е препълнен с история, култура и религия, но също така е красива модерна столица с разнообразно население и оживен нощен живот. Университетът помага на своите международни студенти да се възползват максимално от това уникално преживяване, като организира богатство от социални и културни дейности, както и незабравими екскурзии из целия Израел.

Защо да уча в Еврейския университет?

 • Класиран на първо място по високи постижения в Израел и сред топ 100 университета по света
 • Осем носители на Нобелова награда през последните години са възпитаници или изследователи от HU
 • HU изследователи са печелили множество престижни награди
 • Предлагат се над 150 области на изследване , включително много интердисциплинарни програми
 • Иновации и творчество в преподаването и научните изследвания (невронни изчисления, познание, изчислителна биология, изследване на рационалността)
 • Четири кампуса приемат студенти от цял свят
 • Студентски услуги от най-високо ниво, включително съвременни спортни съоръжения и студентски жилища във всички кампуси
 • Невероятна панорамна гледка към 3000-годишния град Йерусалим от прозорците на класната стая.

Местоположения

 • Jerusalem

  Mt. Scopus 9190501 Jerusalem, , Jerusalem

 • Rehovot

  Rehovot, Израел

  Програми

  Въпроси