© Eva Dang
The College of Central London

The College of Central London

The College of Central London

Представление

Добре дошли в The College of Central London

Квалификациите са от съществено значение за постигането на признание и уважение. Студенти от Великобритания, ЕС и от цял ​​свят искат да учат в Лондон и нашата философия е да осигурят високи стандарти на преподаване в среда, която насърчава академичните постижения заедно с личностното развитие, докато преживява културата и живота на един жив град. Намерете най-подходящия курс за вас и да получите обучение, ориентирано към учениците, през цялото време в колежа. Студентите трябва да са навършили 18 години или повече, за да кандидатстват.

 • Бизнес, компютърни, логистични, транспортни и мениджмънт курсове (дневни и вечерни курсове на ниво класна стая / дистанционно / онлайн / смесено обучение)
  • Разширен бизнес - Pearson BTEC Level 3 (QCF) - (бърза реакция)
  • HNC Бизнес - Pearson BTEC ниво 4 (RQF)
  • HND бизнес - Pearson BTEC ниво 5 (RQF)
  • Логистика и корабоплаване - ABMA ниво 4 (нерегламентирано)
  • Логистика и доставка - ABMA ниво 5 (нерегламентирано)
  • Управление на съоръжения - BIFM ниво 3
  • Управление на съоръжения - BIFM ниво 4
  • Управление на съоръженията - BIFM ниво 5
  • Управление на съоръженията - ниво 6 на BIFM
  • Pearson BTEC ниво 4 HND изчисляване (RQF)
  • Pearson BTEC ниво 5 HND изчисляване (RQF)
  • Английски за специфични цели
  • Стратегическо управление и лидерство на EDSML - ниво 7 на BTEC (QCF)

Преподавателите са квалифицирани в съответните им дисциплини. Някои от най-добрите частни колежи са в Лондон. Ние сме един от тях.

Големи учители

Общите учители и колеги са избрани за своите квалификации и практически опит, за да дадат възможност на колежа да предлага качествено образование, базирано в класната стая. Имаме висок процент на успех сред тези, които завършват даден курс. Класовете са достатъчно малки, за да могат учителите да се свързват със студентите като индивиди и достатъчно големи, за да създадат жива атмосфера.

Достъпни такси и възможности за финансиране

Като частен колеж, ние сме в състояние да контролираме собствената си структура на таксите и винаги е била нашата цел да предлагаме на студентите качествено колежно образование на достъпни такси. Чрез контролирането на нашите собствени такси ние се стремим да дадем на учениците стойност за парите при избора ни като място за учене.

The College of Central London е "акредитиран от британския съвет по акредитация за независимо и по-нататъшно висше образование".

Неотдавнашните промени в правителствената политика по отношение на финансирането на образованието в Обединеното кралство доведоха до специфични възможности за финансиране под формата на заеми за професионално развитие и кариерно развитие за учащи се от Обединеното кралство и Европа, преследващи колеж и университетски изследвания. Моля, обърнете внимание, че тази информация не е маркетингов материал, така че от вас се изисква да правите конкретни запитвания или чрез колегията или да посетите уеб сайта на Directgov.

Международни студенти

Студентите идват от цял ​​свят, както и от цяла Великобритания и ЕС. Британските студенти и студентите от ЕС съставляват по-голямата част от студентското братство, като добавят към богата и разнообразна студентска общност. Международните студенти могат да бъдат ограничени поради визовите ограничения в Обединеното кралство, така че могат да се възползват от възможностите за дистанционно обучение

Всички студенти

Организираме екскурзии с екскурзовод до специални места, представляващи интерес, като Парламента, съдилищата и фондовата борса. Посещенията на място са били заведени до централата на Sky, сградата Lloyds и Националния архив. Екскурзии до други специализирани места на пристанищата на Балтийската столица, Tilbury.

Съоръженията в колежа включват райони, където студентите могат да учат или да се отпуснат по време на свободното си време в пробна площ на 5-ия етаж. На 3-ти етаж има чай. Предлагат се и заемни библиотеки и студентите могат да заемат книги, които да учат у дома.

местоположение

Колежът се намира на крайбрежния град, финансов център на Лондонския град в близост до емблематичната кула Bridgest и недалеч от метростанциите Tower Tower и Tower Gateway.

съоръжения

Удобствата в колежа включват области, където студентите могат да учат или да се отпуснат по време на свободното си време и места за чай, където се предлагат леки закуски, топли напитки и безалкохолни напитки. Студентите имат достъп до интернет и Wi-Fi връзки. Осигурени са кредитни библиотеки и студентите могат да заемат книги, които да учат у дома.

Дума от директора

Ние сме на разположение, за да помогнем на студентите с проблеми, които възникват по време на обучението си и имат за цел да изградят силни взаимоотношения с нашите ученици, за да насърчават и поддържат приятна атмосфера. Много от нашите ученици се връщат следващата година, за да следват друг курс. Много повече препоръчват своите приятели и отношения да учат с нас.

Очаквам с нетърпение да се срещнем с вас, когато решите да учите в The College of Central London

Очаквам с нетърпение да се срещнем с вас, когато решите да учите в The College of Central London .

Най-добри пожелания за всички вас!

Николас Кайлидес, Директор

Мисия

Нашата мисия е да осигурим необходимите умения и знания, за да помогнем на учащите да постигнат успех в академичната област, като им позволят да търсят възможности за заетост с добър потенциал за печалба. Нашите курсове се основават на практически принципи и се отнасят до изискванията на работодателите. Те са предназначени и за квалифициране на студенти за университет. Предлаганите курсове са високи и професионално признати.

Прочетете отзивите ни:

 • Google: https://tinyurl.com/y8paf9gg
 • Sccot: https://tinyurl.com/y9p7p6sr
 • Hotcourses: https://tinyurl.com/y9s6su7b/
Aerial view on thames and london city
London, the UK. Red bus in motion and Big Ben, the Palace of Westminster. The icons of England in vintage, retro style

Местоположения

 • London

  The College of Central London Ltd, Tower Bridge Business Centre, 46-48 East Smithfield, E1W 1AW, London

  Въпроси