Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Texas A&M University at Galveston

Представление

Тексаският университет A&M в Галвестън е източникът за всичко, „ориентирано към океана“ в Тексаския университет A&M. TAMUG предлага уникална комбинация от морски и морски програми, включително специалности в областта на науката, бизнеса, инженерството, либералните изкуства и транспорта.

Texas A&M Galveston е висше образование със специално предназначение за бакалавърска и дипломна подготовка по морски и морски изследвания в областта на науката, инженерството и бизнеса и за научни изследвания и обществена услуга, свързани с общата област на морските ресурси. Институцията е под управлението и контрола на Съвета на регентите на Тексаската университетска система A&M, като степените се предлагат под името и авторитета на Тексаския университет A&M в College Station.

Тексаският университет A&M е акредитиран от Южната комисия за колежи и училища по колежи за присъждане на бакалавърски, магистърски и докторски степени.

Океанските плавания, плаването в залива Галвестън, експериментите на плажа и независимите проучвания допълват строгото преживяване в класната стая в нашия островен кампус.

Морската среда на кампуса допълва уникалните учебни предложения. Атмосферата, поддържана от преподавателите, служителите и студентите, подчертава интимната връзка между университета и морето.

Местоположения

Местоположения
  • Galveston

    Seawolf Parkway,200, 77554, Galveston

    Въпроси