Technische Universität Kaiserslautern

Technische Universität Kaiserslautern

Technische Universität Kaiserslautern

Представление

Опитни специалисти помагат да осигурите вашия успех

Центърът за дистанционни и независими изследвания (DISC) е едно от водещите заведения в Германия за следдипломни курсове за дистанционно обучение. Предприятието има над 25 години опит в разработването и проектирането на академични курсове за ръководено самообучение. Той е създаден от Центъра за дистанционно обучение и университетско образование (ZFUW), който е основан в Technische Universität Kaiserslautern през 1992 г.

 • Ние предлагаме акредитирани магистърски степени в атрактивни предметни области и
  придружава ви през целия курс на обучение с съвет, обслужване и поддръжка.

Независимо проучване

Концепцията за независимо обучение е ключова за философията на DISC.

 • Укрепваме уменията за самообучение на нашите студенти и подкрепяме Technische Universität Kaiserslautern чрез разработването на модули за самообучение, които да помогнат за създаването на култура на учене през целия живот.
 • По този начин ние не само даваме важен принос за Technische Universität Kaiserslautern но и им помагаме да станат експерти в независимото обучение.

Учете от всяка точка на света

Около 4 200 завършили в момента използват курсовете, предлагани от DISC, за да стимулират кариерата си - цифра, която никой друг сравнителен институт за дистанционно обучение в Германия не може да съвпадне. Студентите идват от цяла Германия, съседни немскоезични страни, но също и от чужбина, например по време на престой в Китай, Индия или САЩ.

Обучение с висока степен на успех

80% от участниците в дипломите за дистанционно обучение DISC успешно завършват курса си. Този висок успех се основава на комбинацията от уважавани и известни ръководители на обучението със силна практическа ориентация, първокласен дидактически учебен материал, онлайн семинари и надеждната подкрепа за проучване, осигурена от персонала на DISC.

Technische Universität Kaiserslautern

Ориентираните към бъдещето курсове на обучение, практическо обучение в реалния свят и съвременна инфраструктура са рамковите условия, които студентите могат да очакват да открият в Technische Universität Kaiserslautern . От основаването си през 1970 г. единственият университет в Рейнланд-Пфалц с техническа и инженерна насоченост е спечелил завидна репутация и може да се държи повече от утвърдените технически университети.

Наградата, връчена на Technische Universität Kaiserslautern през октомври 2009 г. в конкурса „Превъзходство в преподаването“, почитаща създаването като един от само шестте печеливши университета в Германия, е живо доказателство за високия стандарт на преподаване.

Като университет в кампус с около 14 000 студенти (около 4 000 от които са студенти от дистанционно обучение), той предлага над 100 ориентирани към бъдещето учебни курсове в дванадесет катедри. Лесният за управление размер гарантира на студентите тесен контакт с преподаватели и изключителна подкрепа на студентите.

В допълнение към това, студентите се възползват от многобройните известни изследователски институти, включително два института Fraunhofer, един Институт Макс Планк, Германският изследователски център за изкуствен интелект (DFKI) и Института за композитни материали (IVW), всички от които са разположени или в или в близост до кампуса и си сътрудничат тясно с университета в областта на приложните изследвания.

През януари 2010 г. Technische Universität Kaiserslautern и институтите IESE, ITWM, DFKI и ITA спечелиха две от общо пет награди в топ клъстерното състезание, проведено от Федералното министерство на образованието и науката на Германия (BMBF).

Technische Universität Kaiserslautern в средата на 2008 г. бяха създадени два изследователски центъра с цел създаване на големи, координирани изследователски начинания, включително специални области на изследване, и успешно спечелване на финансиране на проекти в рамките на национални и международни мерки за насърчаване на върховите постижения.

Местоположения

 • Kaiserslautern

  Technical University of Kaiserslautern Distance & Independent Studies Center (DISC) Postfach: 3049 67653 Kaiserslautern, Germany, , Kaiserslautern

Програми

  Институцията предлага още:

  Въпроси