Keystone logo
Tampere University

Tampere University

Tampere University

Представление

Човешкият потенциал е неограничен.

Университетът в Тампере е вторият по големина изследователски университет във Финландия. Предлагаме богат избор от програми на английски език на всички академични нива.

Университетът в Тампере е създаден в началото на 2019 г., когато два отделни университета - Технологичният университет в Тампере и Университетът в Тампере - се сливат в един. Университетът в Тампере е създаден за първи път през 1925 г., а Технологичният университет в Тампере - през 1965 г. По този начин Университетът Тампере има много десетилетия опит в обучението на студенти.

Бакалавърски програми на английски език

Университетът в Тампере предлага избор от бакалавърски програми , които се преподават изцяло на английски език. Като студент в бакалавърска програма ще получите образование на световно ниво в уникална учебна среда. Университетът Тампере е идеалната институция, от която да започнете университетското си образование.

Над 30 магистърски програми на английски език

Университетът в Тампере предлага различни вдъхновяващи магистърски програми, провеждани на английски език. Магистърското обучение в Университета Тампере ви осигурява висококачествено образование и ви дава отлични възможности да създадете глобална мрежа от професионални и академични колеги, безценна за бъдещата ви кариера.

Докторски програми

Нашето докторско образование се основава на най-новите изследователски познания и тясно сътрудничество с обществото, индустрията и професионалния живот. Докторантското училище и докторските програми предлагат висококачествени възможности за обучение и изследвания.

Научни изследвания в университета

Научните изследвания в Университета Тампере са насочени най-вече към теми, свързани с технологиите, здравето и обществото. В нашата общност функционират многобройни изследователски групи и мрежи, които провеждат мултидисциплинарни и разнообразни изследвания отвъд организационните граници.

Изследванията, проведени в нашите Центрове за върхови постижения (CoE), варират от проучвания за култура на игра до туморна генетика.

Нашите мисии в областта на научните изследвания, развитието и иновациите са да поддържаме справедливо и участващо общество, да насърчаваме здравето и благосъстоянието за всички слоеве от населението, да изграждаме ефективна и безопасна среда и да гарантираме, че социалната отговорност се зачита и в сътресения, причинени от дигитализацията и трансформацията на работата.

Бъдете в крак с новостите!

Искате ли да научите повече за приема и студентския живот в университета в Тампере? Абонирайте се сега на за нашия бюлетин за прием в Университета Тампере!

Стипендии и финансиране

Tampere University се стреми да отличи своите най-достойни, постигащи високи резултати и мотивирани студенти. Програмата за стипендии Tampere University е достъпна за кандидатстване за студенти, от които се изисква да плащат такси за обучение в бакалавърски и магистърски програми, предлагани на английски език.

Прочетете повече за таксите за обучение и стипендии .

Местоположения

  • Tampere

    Tampere, Финландия

Програми

Въпроси