Tampere University

Tampere University

Tampere University

Представление

Човешкият потенциал е неограничен.

Tampere University е един от най-мултидисциплинарните университети във Финландия. Почти всички международно признати области на обучение са представени в нашия университет.

Tampere University е създадена в началото на 2019, когато два преди това отделни университети, Tampere University на технологии и Университета на Тампере, обединени в едно. Университетът в Тампере е създаден за първи път през 1925 г., а Tampere University в Тампере през 1965 г. Така Tampere University има дългогодишен опит в обучението на студенти.

Бакалавърски програми на английски език

Tampere University предлага селекция от бакалавърски програми, преподавани изцяло на английски език. Като студент бакалавър ще получите образование от световна класа в уникална учебна среда. Tampere University е перфектна институция за започване на университетско образование.

Над 30 магистърски програми на английски език

Tampere University предлага различни вдъхновяващи магистърски програми, провеждани на английски език. Магистърските програми в Tampere University в Тампере ви осигуряват висококачествено образование и ви дават отлични възможности за формиране на глобална мрежа от професионални и академични колеги, безценни за бъдещата ви кариера.

Докторски програми

Нашето докторско образование се основава на най -новите научни познания и тясно сътрудничество с обществото, индустрията и трудовия живот. Докторантурата и докторските програми предлагат висококачествени възможности за обучение и научни изследвания.

Научни изследвания в университета

Изследванията в Tampere University фокусират особено върху теми, свързани с технологиите, здравето и обществото. В нашата общност работят множество изследователски групи и мрежи, които провеждат мултидисциплинарни и разнообразни проучвания извън организационните граници.

Изследванията, проведени в нашите Центрове за върхови постижения (CoE), варират от проучвания за култура на игра до туморна генетика.

Нашите мисии в областта на научните изследвания, развитието и иновациите са да поддържаме справедливо и участващо общество, да насърчаваме здравето и благосъстоянието за всички слоеве от населението, да изграждаме ефективна и безопасна среда и да гарантираме, че социалната отговорност се зачита и в сътресения, причинени от дигитализацията и трансформацията на работата.

Местоположения

  • Tampere

    Tampere, Финландия

Въпроси