Keystone logo
Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Представление

Училището Newhouse в университета в Сиракуза е едно от водещите комуникационни училища в страната, където талантливи студенти идват да учат и да се учат от най-добрите професионалисти в бранша. Гордеем се с най-високия калибър на образованието, постигнато от невероятен, перспективен факултет и съвременни съоръжения. Ние предлагаме 11 професионални магистърски програми по обществени комуникации, повечето от които могат да бъдат завършени за една календарна година.

история

  • 1934: Основано е училище за журналистика в университета в Сиракуза
  • 1964: Отваря се първата сграда, Newhouse 1
  • 1971: Училището по журналистика се слива с Департамента по телевизия и радио; преименувано на SI Newhouse School of Public Communications
  • 1974: Отваря се втора сграда, Newhouse 2
  • 2007: Трета сграда, Newhouse 3, отваря се
  • 2014: Център за студия и иновации с участието на студия Дик Кларк и Център за медийни иновации на Алън Гери

Дийн
Марк Лодато

Факултет
Повече от 80 редовни преподавателски факултета и 50 допълнителни преподаватели

Персонал
Приблизително 76 служители

Възпитаници
Повече от 28 000 живи възпитаници

Записване
Приблизително 2000 студенти, 200 студенти по магистърска степен, 200 онлайн студенти по магистърска степен и 15 студенти по докторска степен

акредитация

SI Newhouse School of Public Communications е едно от 100+ училища за масова комуникация, акредитирани от Акредитиращия съвет по образование в журналистиката и масовите комуникации (ACEJMC). Нашето доброволно участие в самооценка и външен преглед помага да се гарантира, че студентите от Newhouse постоянно получават отлична подготовка за бъдещата си кариера в комуникационната индустрия. Нашата акредитация отразява ангажимента ни към девет стандарта, които се превръщат в малки размери на класове, практически опит в обучението, въведение в закона за комуникациите, цялостно консултиране и развитие на кариерата и силна фондация за либерални изкуства. За да научите повече за акредитация и защо това е важно, посетете акредитиране Съвета относно обучение по журналистика и масови комуникации уебсайт .

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Syracuse

    215 University Place, 13244-2100, Syracuse

Въпроси