Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Syracuse University - S.I. Newhouse School of Public Communications

Представление

Училището Newhouse в университета в Сиракуза е едно от водещите комуникационни училища в страната, където талантливи студенти идват да учат и да се учат от най-добрите професионалисти в бранша. Гордеем се с най-високия калибър на образованието, постигнато от невероятен, перспективен факултет и съвременни съоръжения. Ние предлагаме 11 професионални магистърски програми по обществени комуникации, повечето от които могат да бъдат завършени за една календарна година.

история

 • 1934: Основано е училище за журналистика в университета в Сиракуза
 • 1964: Отваря се първата сграда, Newhouse 1
 • 1971: Училището по журналистика се слива с Департамента по телевизия и радио; преименувано на SI Newhouse School of Public Communications
 • 1974: Отваря се втора сграда, Newhouse 2
 • 2007: Трета сграда, Newhouse 3, отваря се
 • 2014: Център за студия и иновации с участието на студия Дик Кларк и Център за медийни иновации на Алън Гери

Дийн
Марк Лодато

Факултет
Повече от 80 редовни преподавателски факултета и 50 допълнителни преподаватели

Персонал
Приблизително 76 служители

Възпитаници
Повече от 28 000 живи възпитаници

Записване
Приблизително 2000 студенти, 200 студенти по магистърска степен, 200 онлайн студенти по магистърска степен и 15 студенти по докторска степен

акредитация

SI Newhouse School of Public Communications е едно от 100+ училища за масова комуникация, акредитирани от Акредитиращия съвет по образование в журналистиката и масовите комуникации (ACEJMC). Нашето доброволно участие в самооценка и външен преглед помага да се гарантира, че студентите от Newhouse постоянно получават отлична подготовка за бъдещата си кариера в комуникационната индустрия. Нашата акредитация отразява ангажимента ни към девет стандарта, които се превръщат в малки размери на класове, практически опит в обучението, въведение в закона за комуникациите, цялостно консултиране и развитие на кариерата и силна фондация за либерални изкуства. За да научите повече за акредитация и защо това е важно, посетете акредитиране Съвета относно обучение по журналистика и масови комуникации уебсайт .

Характеристики на кампуса

Училището в Нюхаус се помещава в комплекс от три сгради с площ 250 000 квадратни фута, който включва най-съвременни класни стаи, професионални студия, дигитален новинарски център, аудитория с 300 места, изследователски център, докторантски апартамент и офиси, образователно крило за изпълнителна власт, кафене и много места за официални и неформални срещи и сътрудничество между студенти, преподаватели и персонал.

  Приемане

  Ние провеждаме холистичен преглед на приема и GREs не са задължителни за всички магистърски програми. Не се изисква предишен опит в комуникациите. Нашето онлайн приложение ви превежда през това, което се изисква, и има малки вариации в зависимост от програмата. Връзката по-долу съдържа всички подробности.

  Визови изисквания

  Правителството на Съединените щати изисква от чуждестранните студенти да демонстрират достатъчно финансиране поне за първата година от следдипломното обучение. След като направите това, Syracuse University може да издаде документа за допустимост на визата, който ще ви е необходим, за да получите разрешение за вашата студентска виза.

  Стипендии и финансиране

  Различни стипендии, стипендии и длъжности за асоциирани преподаватели се присъждат на пристигащите студенти в Newhouse, за да помогнат за компенсиране на разходите за посещение. Тъй като Newhouse предлага ограничено финансиране, повечето от тези награди са частични и са приложими само за академичната година (с изключение на летните сесии). Това също е състезателен процес и всички награди се основават на заслуги.

  Статистика на възпитаниците

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Syracuse

   215 University Place, 13244-2100, Syracuse

  Въпроси