Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Syracuse University - iSchool

Представление

Нашата задача като iSchoolers — изследване на ролята, която данните, технологиите и информацията играят в бизнеса и обществото — никога не е била по-критична, тъй като се стремим да създадем по-справедлив и равен свят.

Ние работим, учим и живеем в ерата на цифровата информация.

Той движи нашата икономика, нашата политика и нашите образователни системи. Бъдещето ще бъде оформено от тези, които разбират и правят иновации в тази среда. Който се застъпва за недостатъчно обслужваните, проектира за крайния потребител и решава за неразрешимото. Те са разнообразни, въображаеми и подтикнати да правят промени. Те са iSchoolers.

Кого ще срещнеш.

Ние сме сплотена общност, което означава, че ще станете приятели и колеги със състуденти, преподаватели и служители.

Тук ще развиете връзки, които ще продължат за цял живот. И ще станете част от по-широкото семейство на Syracuse University Orange.

Какво ще изследвате.

От киберсигурността до устойчивостта, дезинформацията до облачните изчисления, нашите преподаватели и студенти следват водещи изследвания в различни индустрии.

 • 12 Изследователски центрове и лаборатории
 • 47 публикации на преподаватели и студенти през 2021 г
 • Безвъзмездно финансиране от $1,4 милиона през 2021 г

Къде ще отидеш.

Вашата iSchool степен ще отвори врати по целия свят. От компании от Fortune 500 до стартиращи фирми, нашите възпитаници преследват вълнуващи кариери, които предлагат огромни възможности за растеж.

 • 73 000 Средна начална заплата за миналогодишния студентски клас
 • 95% степен на заетост в рамките на 6 месеца след дипломирането
 • #1 Кариерите в нашата област са класирани като най-търсените и доходоносни

Визия и ценности

Училището по информационни изследвания (iSchool), създадено през 1896 г. и преименувано на Оригинално информационно училище през 1974 г., има дълга традиция да води иновации и промени. Нашите идеали и ценности са в основата на нашия успех.

ISchool е световно признат лидер в усъвършенстването на знанията и развитието на творчески, внимателни и технически способни лидери в областта на информацията.

Нашата мисия.

Мисията на iSchool е да разшири човешките способности чрез свързване на хора, информация и технологии. Преподавателите и служителите на iSchool се ангажират да подготвят студентите да бъдат лидери в информационното поле, да усъвършенстват знанията и да използват информацията за решаване на проблеми, пред които са изправени отделни лица и организации. Заедно, преподавателите, служителите и студентите на iSchool въздействат върху изследванията и информационната професия чрез нашата стипендия, строги възможности за образование и ангажираност към услуги, които напредват в науката, подобряват професионалната практика и допринасят както за общностите, в които живеем, така и за повече широко към обществото.

iSchool of One.

Ние сме единно училище. Преподавателите, служителите и студентите работят заедно, а не като индивиди или групи, които представляват конкретна област, в която работят или се присъединяват. Предизвикваме себе си да се възползваме от парадокса на едно информационно поле, което се проявява в много професионални изрази.

Нашите ценности.

Културата, учебната програма и вземането на решения в iSchool се ръководят от нашите споделени ценности.

превъзходство

 • Ние сме институция, ориентирана към студентите, ангажирана с ученето и интелектуалното разнообразие. Като общност от учени и практици, ние се стремим към отлични постижения в областта на научните изследвания и преподаването чрез разработване, интегриране и прилагане на знания.

Откритие и иновации

 • Ние ценим откритията и иновациите за развитие на информационните полета. Ние идентифицираме нови възможности, реагираме креативно на възникващи проблеми и ръководим нашите области чрез партньорства и учебни общности.

Интегритет

 • Като професионалисти в областта на информацията ние поддържаме интелектуална честност и отговорност. Ние внимателно обмисляме последиците от нашите действия, като вземаме под внимание справедливостта и справедливостта. Ние допринасяме и насърчаваме най-високите стандарти за етично използване на информация и технологии.

Многообразие и включване

 • Ние се стремим към разнообразие в нашата общност и празнуваме различията. Ние приемаме множество гласове, за да се справим със социалните и технически предизвикателства чрез интердисциплинарен анализ и решения.

Глобално гражданство и ангажираност

 • Даваме възможност на нашата iSchool общност да участва активно като глобални граждани, работещи за напредване на общото благо. Ние имаме отговорност да информираме и подобряваме обществото и да влияем на политиката чрез педагогика, изследвания и застъпничество.

Характеристики на кампуса

  Изисквания за прием по програмата

  Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

  Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

  Местоположения

  • Syracuse

   Hinds Hall,343, 13210, Syracuse

  Въпроси