Keystone logo
Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Syracuse University - College of Arts and Sciences

Представление

Университетът в Сиракуза е частен изследователски университет с изключителни учени, отличителни предложения и безспорен дух.

С великолепен университет в сърцето на Ню Йорк , глобален отпечатък и близо 150 години история , нашият университет е създаден за тези, които искат да имат опит в колежа. Горди селективно, ние се възползваме от шансовете на хората, които мечтаят големи. Това е мястото, където дойде да развесели, да расте, да стане човек, който искате да бъдете.

Мисия

Като колеж по гуманитарни изкуства в центъра на голяма изследователска институция, Колежът по изкуства и науки стои като интелектуалното сърце и душа на университета в Сиракуза, предоставяйки високо персонализирано академично изживяване. Колежът подготвя всеки студент за успех като гражданин на света чрез дисциплинарно и интердисциплинарно преподаване и обучение, изследвания, стипендии и услуги в университета и по света.

зрение

Международно признат факултет и изключителен персонал работят, за да ангажират студентите в научноизследователски, динамични, иновативни либерални изкуства, за да осигурят академично постижение и успех през целия живот.

Основни ценности

 • Единство: Като основополагащ колежа на Сиракуза, изкуството и науката е интелектуалният и академичен център; това е единственият опит, споделен от всички студенти в университета.
 • Персонализация: Колежът вярва в ценността на персонализираното, либерално изкуство, което подчертава знанията в широк спектър, критичния анализ на информацията и способността за комуникация ясно и ефективно.
 • Готовност: Колежът по изкуства и науки към университета в Сиракуза предоставя на своите студенти основи от умения и знания, които могат да бъдат приложени към много академични занимания и кариерни пътища. Работодателите и завършилите училища оценяват способността на човек да решава проблеми, да се адаптира към промяната, да си сътрудничи с други и да работи в различни дисциплини - всички основни принципи на свободните изкуства, които подготвят учениците не само за работа, но и за успех и за живот.
 • Възможност: Колежът, чрез своите три подразделения в областта на науките и математиката, хуманитарните и социалните науки, предлага повече от 50 специалности, 40 непълнолетни и 30 магистърски и докторски програми. Колежът предлага също така избрани изследвания, независимо обучение, редица програми с двойна и комбинирана степен и интегрирани специалности за обучение, както и възможности за интердисциплинарна степен с професионалните училища и колежи на университета както на бакалавърски, така и на магистърски нива.
 • Интердисциплинарност: Ние сме дом на повече от една трета от студентите и преподавателите на университета, някои от които се радват на ползите от принадлежността към Училището по математика и обществени въпроси "Максуел", Училището за обществени комуникации "СИ Нюхаус" и други звена в университета.
 • Проучване: нашите класни стаи нямат стени; факултет и ученици провеждат изследвания в цял свят. Чрез свързването на академичните и интелектуалните занимания с личните интереси ние предоставяме на студентите широко приложими комплекти умения, предназначени за дългосрочен успех.
 • Гражданство: Колежът подготвя студентите да поемат водещите си роли в обществото, като насърчават учениците да прегръщат разнообразието и богатството на народите, културите и природните процеси в света.
 • Превъзходство: Строгите курсове за обучение в нашите три академични отдела предоставят на студентите критични умения, които им помагат да стартират успешна кариера в широк спектър от области. Много студенти допълват своя опит с една или повече двойни или интердисциплинарни опции. Нашите висококачествени програми насочват учениците да мислят критично, да общуват ефективно и да решават творчески проблемите в различните дисциплини, подчертавайки нашия персонализиран и интегриран подход към обучението. Студентите по изкуства и науки са толкова умни и въображаеми, колкото и пъргави и находчиви.
 • Менторство: Настанени от национално и международно признати учени, писатели и учени, учениците са потопени в строга среда на академични изследвания, стипендии и творчество, където развиват необходимите инструменти и умения, за да направят промяна и да генерират нови знания и идеи в избрания от тях полета.
 • Любопитство: В колежа се отделя особено внимание на клъстерите за стипендии и съвместни инициативи, които са подсилени от нашата подписка Liberal Arts Core. Уверете се на нашия голям, отличителен факултет; разнообразно и талантливо студентско тяло; безброй стратегически партньорства в и извън университета; и многобройни междудисциплинарни начинания (напр. Програмата за отличие на Университета Ренее Краун Университет, Центърът за хуманитарни университети в Сиракуза, Координатът за хуманитарни науки в централната Ню Йорк и Института за криминалисти и националната сигурност).
 • Иновации: Нововъзникващите области на интердисциплинарни постижения, съсредоточени в колежа, включват областите на нанонауката и нанотехнологиите, биомедицината, неврологията, хуманитарните науки в дигиталната ера и изменението на климата и устойчивостта.

Колеж по изкуствата и науките

Интелектуалното сърце и душата на университета в Сиракуза, Колежът по изкуствата и науките, предлага високо персонализирано либерално изкуство, което подготвя студентите за успех през целия им живот.

Консултиране по CAS

Приветстваме, подкрепяме и призоваваме всички студенти в Колежа по изкуства и науки да реализират своя пълен интелектуален и личен потенциал. Докато всички студенти са способни, активни агенти на своето развитие, ние сме тук, за да помогнем на учениците да определят и създадат своите академични занимания и извънкласни дейности, за да увеличат максимума на бакалавърския си опит и да проправят пътя за дългосрочен професионален успех.

Статистика

Обхватът на нашия университет е свидетелство за силните му страни: новаторска история, датираща от 1870 г .; избор от повече от 200 специалности и 100 непълнолетни; близо 15 000 студенти и 5000 аспиранти; повече от четвърт милион възпитаници в 160 държави; и студентско население от всички 50 щати на САЩ и 123 държави.

Затова се запознайте с нас малко по -добре и вижте сами хората и местата, които ни правят Сиракузския университет.

  Характеристики на кампуса

  Дом на повече от една трета от всички студенти в Сиракуза, Колежът по изкуствата и науките разполага с почти две дузини катедри и три дузини интердисциплинарни програми в областта на науките, математиката, хуманитарните и социалните науки. Колежът по изкуствата и науките стои като интелектуален център на университета в Сиракуза и се ангажира с международно признати изследвания и иновативни инструктажи с акцент върху дисциплинарната строгост, творческата интердисциплинарност, както и етичното ангажиране по въпросите на социалната справедливост и глобалното гражданство. Ние ангажираме студентите в изследователски, динамичен, иновативен опит в областта на свободното изкуство, за да гарантираме академични постижения и успех през целия живот.

   Местоположения

   • Syracuse

    Syracuse University 900 South Crouse Ave., NY 13244, Syracuse

   • Syracuse

    200 Eggers Hall | Syracuse, NY 13244-1020, , Syracuse

    Въпроси