Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Swiss UMEF (University of Applied Sciences Institute)

Представление

SWISS UMEF е основан в Женева на 26 април 1984 г. от професор Марк-Франсоа Маре, известен преди като Institut Supérieur de Gestion et Communication (ISGC), с цел да развива мениджъри с напреднали лидерски умения в сложна работна среда.

SWISS UMEF е основана в съответствие с швейцарското законодателство като висша частна образователна институция в Женева и е институционално акредитирана от Швейцарския съвет за акредитация в съответствие със Закона за висшето образование (HEdA).

SWISS UMEF се гордее, че е първата частна федерално акредитирана институция като Институт за университетски приложни науки в кантон Женева.

SWISS UMEF концентрира предлагането си в областта на управлението и международните отношения, включително бакалавърска, магистърска и продължаващо обучение. SWISS UMEF досега приветства над две хиляди студенти от различни националности, които имаха привилегията да учат с висококвалифицирани преподаватели, притежаващи авангардна теория и света на бизнеса в съответните им области.

SWISS UMEF е съвместим с Европейската система за трансфер на кредити от Болоня (ECTS) и нормите на Европейското пространство за висше образование, има програмна акредитация: Международен акредитационен съвет за бизнес образование (IACBE) и е сертифициран от EduQua. Сред тях IACBE е признат от Съвета за акредитация на висшето образование (CHEA), най-голямата организация за акредитация в САЩ, която е специализирана в качеството на висшето образование. UMEF е във финалната фаза на кандидатстване за акредитация на Съвета за акредитация на програмите за бизнес училища (ACBSP).

SWISS UMEF е в историческата приемственост на изключителния университетски фон в Европа със своя кампус, разположен в шато (замък) от 15-ти век в Женева, предлагайки на своето съоръжение от два хектара изключително приятна и красива среда, която позволява на студентите да учат в идеална среда.

SWISS UMEF има редица партньорства с държавни и частни университети, с които организира академичен обмен като изследвания, семинари и обмен на преподаватели и студенти.

Нашата визия:

Визията на SWISS UMEF е да поддържа позицията си на първи избор на съвършенство в своята област.

Мисия:

За да изпълним тази мисия, ние се стремим да направим следното:

  • Осигурете висше образование в среда, която се фокусира върху всички измерения на приложното обучение – знания, разбиране, умения, поведение, ценности и нагласи.
  • Създавайте и разпространявайте знания относно важни въпроси чрез публикувани изследвания, иновативни учебни преживявания и участие в участниците, които обслужваме.
  • Служете на обществото чрез независим обмен на идеи и практики.

Местоположения

  • Geneva

    185-187 Route d’Aïre, 1219, Geneva

Въпроси