Keystone logo
© SSBM Geneva
Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Swiss School of Business and Management

Кампус на SSBM Geneva Campus април 2024 г.!

Възползвайте се от този шанс да се впуснете в едно пътуване на академично и професионално израстване. Осигурете си място за априлския прием в SSBM Женева – 10 април е последният ден за записване.

Представление

Относно SSBM

SSBM е глобално , иновативно и уникално училище с ученици от цял свят. Нашите програми са проектирани с над 30 индустриални партньори . Ние гарантираме швейцарско качествено образование и високи постижения.

180847_acbsp_full_logo_stacked.jpg

SSBM Geneva е акредитирана от ACBSP и сертифицирана от EduQua. ACBSP (Акредитационен съвет за бизнес училища и програми) е водещ специализиран орган за акредитация за бизнес образование и се счита за една от най-добрите акредитации за бизнес училища.

EduQua е швейцарски знак за качество за институции за допълнително образование (EduQua) (на немски: Schweizerisches Qualitätszertifikat für Weitebildungsinstitutionen „EduQua“), е швейцарският национален орган за осигуряване на качеството и първият швейцарски знак за качество, насочен към продължаващо образование на възрастни. EduQua е орган за акредитация, признат и поддържан от правителството на Конфедерацията на Швейцария; това е първият сертификат за качество за държавни и частни образователни институции в Швейцария. EduQua е водещата схема за акредитация на органа за осигуряване на качеството за продължаващо образование. Швейцарската конференция на кантоналните министри на образованието (EDK) одобрява eduQua като официално призната схема за осигуряване на качеството.

Знакът за качество на EduQua може да бъде получен само чрез признат орган за проверка от Швейцарското бюро за акредитация SAS (Schweizerischen Akkreditierungsstelle SAS) при швейцарския държавен секретариат по икономически въпроси SECO, който е част от Федералния департамент по икономически въпроси, образование и изследвания.

134561_eduqua_logo_notxt_mit_Schutzraum_cmyk.jpg

Нашата визия

Нашата ВИЗИЯ е да бъдем уникално, иновативно и международно училище за бизнес и мениджмънт, предлагащо първокласни изследвания, практика и образование.

Нашата мисия

Ние се ангажираме непрекъснато да предоставяме образователни постижения и нашия опит в бизнес образованието чрез нашата иновативна авангардна технология и нашето висококачествено обучение, подкрепено от съответните изследвания. Ние насърчаваме разнообразието и глобалната свързаност между нашите студенти, преподаватели и бизнес партньори, като същевременно отдаваме голямо значение на ползите, които нашият бизнес може да донесе за обществото, както и за околната среда.

Подходящо образование

SSBM ще ви помогне да придобиете навици за размисъл и критично мислене, които са от решаващо значение за разбирането на днешното общество. Признавайки факта, че индивидуалният успех е преплетен с по-големия свят, ние насърчаваме учениците да се включат в подобряването на критичното си мислене.

Защо да изберете SSBM?

 • SSBM е наистина иновативна и водеща школа за бизнес и управление, която има за цел да изведе образованието на ново ниво!
 • Ние се стремим да осигурим превъзходно обучение, което ще окаже пряко влияние върху вашето професионално развитие.
 • С нашите уникални програми ще подсилите стратегическата си визия, ефективност и лидерство за управление на днешните организации.

134557_Promo5.png

Нашите програми

Нашите програми са проектирани в партньорство с над 30 международни компании !

Вярваме, че знанието идва от силните връзки с лидерите в индустрията. Ето защо си партнираме с някои от водещите международни компании за проектиране на програми, адаптирани към реалността на бизнеса.

134549_DSC_0272-Small.jpg

Нашият факултет

Нашият факултет е световно известен и в средното мнозинство от тях са работили над 15 години в различни международни компании. Този факт ни помага в нашата цел да осигурим превъзходно обучение, което ще има пряко влияние върху вашето професионално развитие .

Базиран в Женева, Швейцария

Swiss School of Business and Management намира точно в сърцето на бизнеса в оживения град Женева, Швейцария. Разположена по бреговете на Женевското езеро в подножието на Алпите, Женева се извива като един от най-красивите градове в Европа.

Женева е глобален град, финансов център и световен център за дипломация поради присъствието на множество международни организации, включително централата на много компании и международни агенции.

Бизнес Partn словия

Преподавателите и сътрудниците на SSBM предоставиха консултантски, преподавателски и базирани на проекти услуги на над 70 международни и национални компании.

Вярваме, че академичните знания трябва да са в тясна връзка с индустрията, което е движещата сила за по-добри знания в бързо променящата се среда.

134567_20-1-10_SSBM_1200x628px_facebook-4.jpg

Статистика

 • Международни студенти:

  100%

 • 0
 • Съотношение студент към преподавател:

  18 до 1

Характеристики на кампуса

Нашите кампуси

SSBM Женева предлага образователните програми на 4 места: Женева (Швейцария), Загреб (Хърватия), Шанхай (Китай) и Москва (Русия).

134554_DSC_0283-Small.jpg134546_2.jpg134546_2.jpg
134548_DSC_0281-Small.jpg134547_DSC_0267-Small.jpg134551_DSC_0284-Small.jpg

  Статистика на възпитаниците

  Препоръки на учениците

  Местоположения

  • Geneva

   Avenue des Morgines 12, 1213, Geneva

  • Petit-Lancy

   Avenue des Morgines,12, 1213, Petit-Lancy

   Въпроси