Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Swinburne University of Technology

Представление

В малко повече от сто милиона години, Swinburne технологичен университет е нараснал от местен доставчик на техническо образование в австралийски лидер във висшето образование. Ние предлагаме пълната гама от следдипломни квалификации, от дипломирани сертификати за докторанти. Сред нашите 27,000 студенти редовно обучение е една динамична общност от около 6000 чуждестранни студенти. Защо Swinburne? Суинбърн е претендент. Ние искаме нашите ученици и нашите служители, за да "постави под въпрос всичко", и това е този дух на запитване - комбиниран със силен акцент върху практическата страна на обучението - който стимулира креативността и насърчава свободата на мисълта. Чрез ръкопляска инициатива, насърчаване на въображението си и отказват да следват тълпата, ние сме за създаване на истински уникален живот опит. Къде учат най-добрите учители? Много преподават в Суинбърн. Нашият успех се базира на повече от чудесни съоръжения и отлични програми. Ние сме признати за качеството на нашите учители, университетски преподаватели, които могат да превърнат добри ученици в големи ученици. Суинбърн е:

Най-добрият университет в Мелбърн за качеството на преподаване и един от трите най-добри за Graduate Satisfaction (Good университети Ръководството 2007, 2008, 2009, 2010). Един от само девет университети в Австралия, които са били последователно възнаградени за "обучават постижения" от Learning на федералното правителство и преподаване представяне Фонд през последните четири години. Класираха в световните топ 500 университети от Times висше образование на.

Кой е извършено за изследвания, както сте вие? Ние вярваме, велики умове са по-способни да се развиват в среда, посветена на разширяването на границите - да изследва не само "какво е", но "това, което би могло да бъде". Суинбърн е:

Ангажираност $ 250 милиона в продължение на четири години, за да се осигури състояние на най-съвременните съоръжения и средства за преподаване и научни изследвания. Един от само три университета в Мелбърн отличена с четири-звезден рейтинг за научни изследвания Intensivity (Добри университети Guide 2008). Един от само 10 австралийски университети, чиито изследвания се горе средния за света - тази "Десетте най" включва Групата на осемте, плюс Суинбърн. (Thomson ISI 2006)

Перфектното място да учат? От нашите пет австралийски кампуси, повечето чуждестранни студенти ще учат в Hawthorn, Lilydale или Prahran. Основният кампус на Суинбърн, в Hawthorn, се намира само на 8 км (5 мили) от центъра на града, на пешеходно разстояние от кафенета, бутици, ресторанти, супермаркети и градски транспорт. Начало в престижния факултет на Проектиране и Националния институт по цирково изкуство, кампуса Prahran е творчески, жив учебна среда, разположена в един от най-жива предградията на Мелбърн. Спокойната обстановка и приятелска, подкрепяща атмосфера на нашия Lilydale кампус ще ви позволи да се насладите на живот опит, който е едновременно спокойна и обогатяващо. Ние също имаме външни крайградски кампуси в Кройдън и Wantirna и международен кампус в Саравак, Малайзия. Има ли повече да Мелбърн от проучване? Вие ще получите повече от Мелбърн, отколкото доброто образование. Мелбърн е една от най-приятни за живеене градове в света. Смята се, културни, кулинарни и спортни капитала на Австралия. Начало на 3,8 милиона души, столицата на Виктория се слави с мек климат, достъпни разходи за живот и широка обществена транспортна мрежа. Има множество зелени площи - паркове и обществени пространства - както и богата селекция от нощните социални възможности.

Изисквания за прием по програмата

Демонстрирайте своя ангажимент и готовност да успеете в бизнес училището, като вземете изпита GMAT – най-широко използваният изпит за прием, който измерва вашите умения за критично мислене и разсъждение.

Изтеглете мини теста GMAT, за да получите представа за въпросите, които ще намерите в изпита.

Местоположения

  • Melbourne

    Swinburne University of Technology PO Box 218

    Въпроси