Swarthmore College

Swarthmore College

Swarthmore College

Представление

От основаването си през 1864 г. от Религиозното дружество на приятели (известен още като квакери), Swarthmore College дава на учениците знания, прозрение, умения и опит, за да станат лидери за общото благо.

С учебна програма, несравнима сред колежите по гуманитарни изкуства със своя размер, Суортмор предлага над 600 курса и възможности за изследователска работа на бакалавърска степен - от хуманитарни и сценични изкуства до социални и природни науки и инженерство.

Идиличният кампус на дендрария на Суортмор с 425 акра разполага с търкалящи се тревни площи, рекичка, залесени хълмове и туристически пътеки. Намира се само на 18 мили от Филаделфия.

Разнообразието от перспективи, представени от студенти, преподаватели и персонал на Swarthmore - включително различни гледни точки, идентичности и истории - допринася за силното усещане на общността за открит диалог и ангажираност с идеи и проблеми.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
 • Swarthmore

  College Avenue,500, 19081, Swarthmore

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси