Keystone logo
SUNY Korea

SUNY Korea

SUNY Korea

Представление

SUNY Корея отвори врати март 2012 като първият американски университет, създаден по корейски почвата. Той е и първият университет, за да се присъединят към Инчеон Global Campus (МПК). SUNY Корея"S специалности са сравними с престижни университети в Съединени щати, Студентите могат да ползват и двете American образование и динамична Korean култура. Ние ценим нравствени качества и да се стремят да преподават на нашите ученици да служи на другите с добродетел и видения от собственото си. Ние също предлагаме на достъпни жилища по-корпус, голямо разнообразие от стипендии, възможности за формиране на глобална мрежа, и добре балансирана образователна система, за да се повиши нашите студенти като компетентни и отговорни лидери.

Ние сме горди да имат студенти с звездна академични постижения, и да се потърси студенти с изключителни таланти. Ние също така сме горди да кажем, че нашият студент тяло е вярно отражение на световната общност, с над 30% чуждестранни студенти, В момента, ние предлагаме бакалавърски и завършил специалности от Университета Стоуни Брук (SBU), Което е най-признат университет в рамките на SUNY, Тези програми са идентични с тези на SBU и сте научени от SBU факултет, В резултат на това нашите студенти получават една и съща диплома, издадена от SBU след дипломирането им. Нашият университет продължава да се разширява програмата си приноси в различни академични области като инженерство, мода, наука, и повече.

Ние се стремим да бъдем център за глобално образование, научни изследвания и иновации. За да постигнем това, ние ще формират партньорства с водещите институции в двете частния и публичния сектор, както и да продължи да прави всичко възможно да се изгради глобална мрежа с лидери и таланти от цял ​​свят.

За SUNY

В Държавния университет на Ню Йорк (SUNY) е на нацията най-голямата и най-мащабен държавна университетска система в Съединените щати. SUNY официално бе създадена през 1948 г., когато Ню Йорк стана 48-ата държава, за да се създаде университетска система състояние. SUNY първоначално представени на консолидация на 29 несвързани институции, в това число 11 учители колежи. Днес, SUNY е нараснал до включват 64 географски разпръснати градчета, които са били създадени, за да се осигури високо качество на образованието и възможност.

Мисията на системата за държавен университет е да се осигури на хората от Ню Йорк образователни услуги от най-високо качество, с възможно най-широк достъп, в пълна гама от академични, професионални и професионални програми след средното. SUNY предлага голямо разнообразие от образователни възможности, включително краткосрочни професионални / технически курсове, сертификат, Средно, и програми Baccalaureate степен, специализанти градуса и пост-докторантски изследвания. SUNY осигурява достъп до почти всяка сфера на академична или професионално проучване в рамките на системата чрез над 7000 градуса и сертификати програми. SUNY се ангажира да предоставя качествено образование на достъпна цена за нюйоркчани и студенти от цялата страна и по света. SUNY студенти представляват глобална общност, идващи от всеки щат в САЩ, четири американски територии, както и на 160 нации по света.

За SBU

Университета Стоуни Брук (SBU) е един от кампусите на системата SUNY, разположен в Лонг Айлънд, Ню Йорк. Кампусът университет се намира на около 60 мили източно от Манхатън и на 60 мили западно от Монтоук Point. СБУ е създадена през 1957 г. като колеж за подготовка на преподаватели в средните училища на математиката и точните науки. Оттогава SBU е нараснал значително и вече е признат като един от важните центрове за обучение и стипендии на нацията.

СБУ е класирана в топ 100 на публичните национални университети от US News & World Report и е включена в списъка си на забележителни програми за студентски научни изследвания и творчески проекти. СБУ е член на престижната Асоциацията на американските университети (AAU), организацията на най-добрите изследователски университети в Северна Америка само с покани. Има 67 бакалавърски специалности и 77 непълнолетни, 102 магистърски програми, 40 докторски програми и 32 програми специализанти сертификат. Stony Brook е един от 10 университета дадени награда за разпознаване на Националната научна фондация за интегриране на научните изследвания и образованието. На международно признат съоръжение изследвания на Националната лаборатория Брукхейвън (BNL) се намира в близост своята колежа и се управлява от СБУ.

Местоположения

 • Incheon

  SUNY Korea, 119 Songdo Moonhwa-Ro, Yeonsu-Gu, 21985, Incheon

  Програми

   Институцията предлага още:

   Въпроси