© Eli Haney, Northwest University photographer
SUNY Cortland

SUNY Cortland

SUNY Cortland

Представление

Инерцията определя SUNY Cortland

Не можете да пропуснете инерцията, която е навсякъде в SUNY Cortland , независимо дали чрез активното ни студентско тяло, участващо в изследователски проекти, клубове и организации, или енергията и духа на тълпите, които развеселяват нашите атлетични отбори на Red Dragon. Ще ви хареса да сътрудничите с преподавателите си във всичко - от научни занимания до дейности в общественополезен труд. Нашите отдадени възпитаници участват в програми, предназначени да ги свържат с настоящи студенти и да се върнат в кампуса за събиране, спортни събития или да бъдат отличени от колежа. Инерцията е във въздуха. Можете да го усетите!

Уникално SUNY Cortland

Вдъхновението да бъдеш шампион във всеки аспект от живота - това е стойността на преживяванията и образованието в SUNY Cortland . Това ни прави уникални като колеж; това допринася за успеха ни в класната стая, на терена и в широката гама от кариери, които нашите ученици избират.

Нашата мисия

SUNY Cortland е академична общност, посветена на разнообразен учебен опит. Студентите растат като ангажирани граждани със силна социална съвест, насърчена от изключителни преподавателски способности, стипендии и услуги.

Нашата визия

SUNY Cortland ще бъде колеж с възможности, от който студентите завършват със знанията, почтеността, уменията и състраданието, за да се отличат като лидери, граждани, учени, учители и шампиони на върхови постижения. Бъдещите студенти и служители ще изберат колежа в отговор на неговите национално признати академични програми, иновации и учене чрез опит и богатия интелектуален, социален и атлетичен живот в кампуса. SUNY Cortland ще бъде център за интелектуален, културен и икономически растеж, отличаващ се с успешни партньорства с организации, училища, агенции и бизнес в целия регион, нацията и света.

Качеството на студентския живот

Можете да създадете много приятели и да се включите в дейности, включително клубове, организации и спортове от междуколегиални отбори по лека атлетика до интрамурали или отдих. Нашият активен и пълноценен студентски живот поддържа и насърчава благосъстоянието.

Ръчно учене

Във всяка специалност съществуват възможности за прилагане на знания в класната стая, докато се изследва избора на кариера. Стажове, кооперации, възможности за доброволци, стажове за преподаване на студенти, екскурзии, сътрудничество в научни изследвания в чужбина повече ви предоставят опит, който изгражда професионални умения.

Шампиони

Изключителните академични програми, отличената атлетика и възможностите за учене с голямо въздействие създават шампиони в класната стая, в спортни състезания, в обслужване на общността и в подготовката ви за професия и възнаграждаване на живота.

Атлетично съвършенство

Успехът на нашите 25 междукултурни атлетични отбора Red Dragon се проявява в множество национални отборни първенства и близо 100 индивидуални национални титли - поне по една всяка година от 1986 г. Нашата победа продължава!

Обучение на учители

Ние предлагаме най -голямата национално акредитирана програма на Източното крайбрежие, където ще се възползвате от обширно наблюдение на учители и ранен опит на терен. Нашата програма за обучение на учители се гордее с 99 процента преминаване за тестове за оценяване, както и с възможности за сертифициране в почти всяка предметна област, която можете да си представите.

устойчивост

От компостиране до слънчеви панели до геотермална енергия, SUNY Cortland се ангажира да намали потреблението на енергия. Разберете защо главният изпълнителен директор на Нюйоркския енергиен орган нарече SUNY Cortland за устойчивост и енергийна ефективност „Нищо освен изключителното“.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

  • Cortland

    21 Graham Ave. Cortland, NY 13045, , Cortland

Въпроси