Stockholm University

Stockholm University

Stockholm University

Представление

Факултетът по естествени науки в Stockholm University е най -големият научен факултет в Швеция и е сред първите сто научни факултета в света в класацията на Шанхай. Факултетът предлага първокласно образование в редица програми и курсове, на ниво магистър повече от 30 учебни програми се дават на английски език.

Защо да учите в най -големия научен факултет в Швеция?

Научните изследвания включват всичко - от изследването на най -малките компоненти на материята до откриването и анализа на междузвездни явления. Но има нещо повече от изследване.

Комбинирането на научни изследвания с езици, икономика или дори комуникация би могло да направи вашите компетенции и профил по -привлекателни за пазара на труда. Stockholm University предлага на студентите тази възможност с широката си гама от курсове по социални и хуманитарни науки. Учените и математиците се намират на най -различни позиции от финансови анализатори, следователи, автори, консултанти, продавачи или ръководители на проекти в много различни области. Широката гама от предлагани курсове, както в областта на науката, така и в други области, както и възможността да изберете най -подходящата за вас посока - с допълнителната възможност за по -късна промяна на маршрута или допълване на обучението с нова тема - увеличават шансовете ви за успех на пазара на труда.

Учени и математици по целия свят работят с бъдещето. Може да се направи по -надеждна прогноза за времето, да се разработят нови и по -добри лекарства, да се подобри защитата на околната среда или да се създадат по -здравословни хранителни продукти. В международно проучване за заетостта на завършилите висше образование Stockholm University класира най -високо в Швеция, на второ място в Скандинавия и 62 по света.

Факултетът предлага както програми, така и курсове на бакалавърска и магистърска степен на английски език. Общото ниво на владеене на английски език в Швеция е много високо според индекса на владеене на английски език. Швеция е класирана в топ 5 от началото на индекса преди шест години и е класирана като номер три три пъти. В допълнение към общото ниво на владеене на английски език, Stockholm University има международен преподавателски и изследователски персонал и дългогодишен опит в провеждането на курсове по английски език.

Нашите курсове са тясно свързани с текущите изследвания, проведени във факултета по естествени науки, и по -голямата част от нашия преподавателски състав са активни изследователи. Вижте повече информация за нашите международни магистърски програми.

Животът като студент в Стокхолм

Стокхолм е столицата на Швеция и един от най -известните академични центрове в Северна Европа. Градът се състои от няколко острова и е заобиколен от вода. Водата е толкова чиста, че всъщност можете да плувате насред града. През лятото слънцето никога не залязва напълно и хората се събират в открити барове, ресторанти и паркове, за да се насладят на светлината и умерения климат. През зимата често е възможно да се пързаляте в центъра на града.

Стокхолм предлага висше образование с най-висок международен стандарт в известни университети и университетски колежи, включително видни институции като Karolinska Institutet, KTH Royal Institute of Technology, Stockholm School of Economics и Stockholm University .

През годините не по -малко от дванадесет лауреати на Нобелова награда са били активни в тези университети и университетски колежи в областта на физиологията и медицината, физиката, икономиката и химията.

Местоположения

  • Stockholm

    Universitetsvägen,10 A, 106 91, Stockholm

    Програми

    Институцията предлага още:

    Въпроси