© Domus Academy
St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

St. John's University, Rome Campus

Представление

Глобални Студенти

The Рим Campus на университета Сейнт Джон набира разнообразна международна студентска организация. Обучение в чужбина в Рим дава възможност на учениците да се подготвят за световната сцена; научите за международен бизнес и политически въпроси; участват в стажове в агенциите на ООН, неправителствени организации (НПО), и посолства; процъфтява в уютна и подкрепяща академична среда; се насладите на нови преживявания; и култивира доживотни приятелства с други студенти от всички краища на света.

глобални възможности

За да подготви учениците за успех на световния пазар, кантарион предлага истински международен академичен опит. Нашите ученици се насърчават също да учат в нашите университети в Ню Йорк. Всички предложения курс по кампуса на Ню Йорк са отворени да завършат студенти, приети в Рим. Освен това финансовата помощ на САЩ и стипендии прилагат в Рим, точно както го правят в нашите Ню Йорк кампуси.

В столичния университет, кантарион е неразделна част от Ню Йорк, с лесен достъп до търговските и културни ресурси на Манхатън. За студенти, търсещи глобална гледна точка, живеем и учим в Ню Йорк е основна образователна предимство.

Работа в екип и лидерство

Успешните фирми и организации наемат екипи от всяко лице да търси решения на проблемите. завършилите кантарион постигне успех, тъй като те се научат да работят в екип-ориентирана среда, където студенти от различни професионални среди сътрудничат на факултета за разбиране и решаване на проблеми, свързани с бизнеса.

Местоположения

  • Rome

    Via Marcantonio Colonna, 21A , 00192, Rome

Въпроси