STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

STAR Studium ArchitecturAe Florence Design School

Представление

Красотата да предизвика света. вярваш ли

Уникалната концепция на училището произтича от комбинацията от академични лекции в курсовете и работи по автентични проекти с професионалисти и доставчици - инспекции на място и опит на място - заедно с посещения на работилници, лаборатории, фабрики и магазини. Всички заедно, за да подкопаем света всеки ден, всеки час.

Курсовете вземат предвид резултатите от най-важните международни академични изследвания със свидетелства от световноизвестни дизайнери и архитекти. Почти всички нови идеи са вдъхновени от произведения на изкуството и художници. Освен научна и практическа дейност, четем заедно и обсъждаме текстове за философия, художници, актуални събития и най-новите тенденции в дизайна и архитектурата.

Фирмата ни е архитектурно и дизайнерско студио, разположено във Флоренция. Избрахме този велик град по много причини.

На първо място, централното местоположение на Флоренция ни позволява да посещаваме, учим и работим в много други градове, като Милано, Рим и Венеция, където сме развили интензивни работни отношения. Всъщност географското местоположение на Флоренция осигурява бърз и лесен достъп до всички части на Италия.

Второ, италианският международен дизайн се заражда тук, където най-интересният исторически контекст се среща с визия за бъдещето.

Трето, защото е най-емоционалният град в Италия.

Освен това, нашето местоположение е във „Via degli Artisti“, великият квартал на художниците в града, известен с историята си на художествено производство.

Спецификата на нашите курсове е, че преподаването съчетава международен трудов опит с теоретични лекции.

Чрез подход на практическа работа и посещения на града с проектиране на място, нашите преподаватели преподават различни аспекти, включени в разработването на проекти както в мебелите, така и в интериорния дизайн и архитектурата.

Научете го, направете го

Местоположения

  • Florence

    Studium Architecturae Florence Design School, , Florence

Въпроси