Stanford University Graduate School of Business

Stanford University Graduate School of Business

Stanford University Graduate School of Business

Представление

Станфордското висше училище по бизнес е място, където всичко и всичко е възможно. Там границите на знанието се изтласкват отвъд възможното. Там, където разнообразните идеи и перспективи не се приемат просто, те се насърчават и възприемат.

И в тази уникална среда на иновации и сътрудничество се появяват принципни лидери. Преподаватели, студенти, служители и възпитаници развиват смелостта да поемат рискове, страстта да ръководят и мотивацията да оказват положително въздействие върху себе си и света.

Нашата мисия

Нашата мисия е да създадем идеи, които задълбочават и подобряват нашето разбиране за управлението и с тези идеи да развиваме иновативни, принципни и проницателни лидери, които променят света.

Нашият начин на мислене

В Stanford GSB ние вярваме в духа на безкрайните възможности. И така, заедно рискуваме. Ние предизвикваме конвенционалното мислене, каним и възприемаме различни идеи и си сътрудничим, за да променим света.

Това предприемаческо мислене прави възможни иновациите и трансформацията. Израствайки със Силициевата долина, това мислене е завинаги част от нашето ДНК. Това е нашият таен сос; изглежда донякъде нематериално, докато не го изпитате от първа ръка - когато стъпите в кампуса, вземете клас онлайн или по целия свят, срещнете се с преподаватели, поговорете със студент или представете идея.

Местоположения

Местоположения
  • Stanford

    Knight Way,655, 94305, Stanford

    Въпроси