St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

St. Thomas University Florida

Представление

Мисия: Сейнт Томас е католически университет с богато културно и международно многообразие, отдаден на академичния и професионален успех на своите студенти, които стават етични лидери в нашата глобална общност.

Университетът "Сейнт Томас" (STU) е частен католически университет с нестопанска цел в Маями Гардънс, Флорида. В STU ще се потопите в среда, преливаща от разнообразие, богата на традиции и зряла с възможности.

STU се стреми да подготви своите ученици да бъдат лидери във всяка област от живота си - в професионален, личен и духовен план. Университетът има дълга католическа традиция на академични постижения и е изключително прогресивен в своите перспективи; възприемане на нови концепции и технологии, провеждане на впечатляващи програми за изследвания в широк спектър от дисциплини.

Университетът води своите корени до Университета на Санто Томас де Вилануева, основан през 1946 г. в Хавана, Куба, от американски августинци със съдействие от европейски августинци. Когато правителството на Кастро прогонва августинците от Куба през 1961 г., няколко от американските августинци идват в Маями, където основават колеж Biscayne през 1961 г. Университетът попада под спонсорството на архиепископията в Маями през 1988 г., като дава на св. Тома отличието че е единственият спонсориран католически архиепископски университет в щата Флорида. Когато беше придобит статут на университет, името на институцията беше променено на University of St. Thomas, за да отрази кубинското му наследство.

STU има 18 бакалавърски специалности, 16 магистърски специалности, 4 докторски програми и 1 професионална програма (право) в три колежа (Gus Machado College of Business, College of Science, Technology, Engineering & Health и Biscayne College) и едно юридическо училище . STU разполага с 24 университетски отбора като част от стабилен и конкурентоспособен отдел по лека атлетика.

Развитие на лидерски умения

STU се концентрира върху развитието на лични и преносими умения, необходими за професионалния живот, като решаване на проблеми, критичен анализ, изследвания и писмена и устна комуникация. Чрез групови проекти ще научите как да действате ефективно в екипна обстановка. Възпитаниците на STU са тясно свързана мрежа със силни връзки с много фирми и организации в професионалния спорт, пътувания и туризъм и международния бизнес и търговия.

Възможностите за стаж и дори работа са достъпни за студенти в повечето програми, което ви позволява да се включите в стимулиращи, изпълняващи и подобряващи кариерата начинания. Центърът за успех на учениците е предназначен да обогати всички аспекти на студентския опит и гарантира на всеки студент, въоръжен с умения и инструменти, да успее.

История на университета „Свети Тома“

Университетът „Свети Тома“ е основан през 1961 г. като Бискайски колеж по заповед на братята августинци. Колежът е приет за член на Южната асоциация на колежите и училищата и за първи път е акредитиран от Комисията по колежи през 1968 г. Чрез непрекъснат растеж и развитие, колежът Biscayne получава университетски статус през 1984 г. след добавянето на 10 магистърски програми и откриването на Юридическото училище. Университетът попада под спонсорството на архиепископията на Маями през 1988 г., като дава на Свети Тома отличието да бъде единственият спонсориран католически архиепископски университет в щата Флорида.

Когато беше придобит статут на университет, името на институцията беше променено на University of St. Thomas, за да отрази кубинското му наследство. Университетът води своите корени до Университета на Санто Томас де Вилануева, основан през 1946 г. в Хавана, Куба, от американски августинци със съдействие от европейски августинци. Когато правителството на Кастро прогонва августинците от Куба през 1961 г., няколко от американските августинци идват в Маями, където основават колеж Biscayne. Като се има предвид техния опит в Куба, основателите на университета, и по-специално първият му президент, който беше заместник-ректор на Вилануева, бяха запознати отблизо с преподаването на студенти от различни среди. Този ангажимент към студентското разнообразие продължава силно и днес.

Юридическото училище в университета "Сейнт Томас" е един от само два акредитирани католически юридически факултета на юг от Юридическото училище в университета Джорджтаун във Вашингтон. Юридическото училище в Сейнт Томас е изцяло акредитирано от Американската адвокатска асоциация през февруари 1995 г. и предлага докторска степен Juris (JD).

Свети Тома е дал на своите възпитаници самочувствието и уменията, необходими за успех в различни области. Сред забележителните възпитаници са: Алекс Пенелас, бивш кмет на окръг Маями-Дейд, Анди Елисбърг, вицепрезидент по операциите за Маями Хийт; Кристина Фернандес, главен маршал на Службата за маршали на САЩ в Южния регион; и Джон Доунър, главен изпълнителен директор на Interpublic Group of Companies.

Местоположения

  • Miami Gardens

    Northwest 37th Avenue,16401, 33054, Miami Gardens

    Въпроси