SCPSU Business School

SCPSU Business School

SCPSU Business School

Представление

Université Suisse Privée St Cléments - SCPU Business School е създадена, за да развива редица курсове в сътрудничество с редица водещи в индустрията организации за професионална квалификация.

Повечето професионални организации, с които работи Университетът Suisse Privée St Cléments, са базирани в Обединеното кралство и е станало желателно университетът Suisse Privée St Cléments да създаде програми, които също ще доведат до акредитирана образователна квалификация в Обединеното кралство.

Като част от този Университет Suisse Privée St Cléments отвори SCPU Business School, за да предложи редица програми, които не само изпълняват учебната програма и изискванията за членство на водещи професионални организации, но и водят до директна квалификация по Pathway to UK. По този начин SCPU Business School е създадена, за да предложи две университети Suisse Privée St Cléments и Великобритания OFQUAL акредитирани награди.

Първите програми са предназначени да позволят на студентите да продължат образованието си с редица британски университети.

SCPU - Business School смята, че възможността за изучаване на тези двойни акредитирани от OFQUAL награди на ATHE и Université Suisse Privée St Cléments е много добър начин за изучаване на степента в Обединеното кралство, когато разходите за изучаване на бакалавърска степен в повечето университети в Обединеното кралство варират от GBP 6 000 до £ 9,000 на година

Повечето университети в Обединеното кралство ще приемат 240 кредита, предложени от SCPU Business School Associate в Бизнес мениджмънта (OFQUAL Level 4/5) за завършване на последната година на бакалавърска степен. По същия начин повечето университети ще приемат 120 кредита, предложени от SCPU Business School Post Graduate в мениджмънт (OFQUAL Level 7) като разширен вход за MBA допълване.

66405_trrg.png

Местоположения

 • Lausanne

  Avenue Louis-Ruchonnet 4 1003 Vaud, , Lausanne

  • Switzerland Online

   Switzerland Online, Швейцария

   Въпроси