Keystone logo
© BIMM University
St John's College

St John's College

St John's College

Представление

Добре дошли

Нашето виждане тук в "Сейнт Джонс" е да подготви християните за мисия в свят на промяна. За повече от 150 години ние сме пионери в иновациите в обучението на министрите и ние продължаваме да формираме ученици за лидерство на първа линия чрез програми, които са основани на контекста, интегрирани и уместни.

Ние предлагаме програми за дистанционно обучение в продължение на повече от 40 години и разполагаме с пакет от висококачествени програми от ниво 4 до ниво 7 чрез общи награди, валидирани от университета в Дърам, които можете да изучавате в собствената си обстановка и във време, което ви подхожда.

Корените ни са англикански, но приветстваме ученици от широк спектър от деноминации, християнски организации и мрежи ... Ще ви помогнем да разпознаете Божията воля, докато изследвате призива си към живота си, откривате всичко, което Бог има за вас и растете ученик на Христос. Нашите програми могат да бъдат приспособени към вашето собствено служение, като същевременно ви помагат да задълбочите разбирането си за Евангелието чрез учене, работа и поклонение в общността. Ще развиете благодарността си за теологията, служението и мисията, за да можете да вдъхновите другите в тяхната вяра и призвание - към славата на Бога, заради Исус и в силата на Духа.

Нашият уебсайт ще ви помогне да разберете нашата визия и ценности и да ви запознаем с различните възможности, които трябва да обучите и да учите тук с нас в Свети Йоан. Проверете различните раздели на уебсайта за повече информация относно програмите, които предлагаме.

Свържете се с нас, ще се радваме да отговорим на вашите въпроси. Междувременно ви пожелаваме всяка благословия, докато продължавате да изследвате вашата роля в Божията мисия.

76494_people-woman-coffee-meeting.jpg

Визия и ценности

Основната ни цел е да вдъхновим творческо християнско познание, което е белязано от евангелско убеждение, богословска превъзходство и изпълнен с Дух живот, че хората, които се обучават с нас, могат да бъдат оборудвани за мисия в света на промяната ...

За тази цел ние сме:

Библейски корен

Св. Йоан е евангелски колеж, въпреки че ученици от други гледни точки и традиции са добре дошли. Ние ценим внимателно и отговорен ангажимент с Писанието и вярваме, че животът и служенията ни трябва да бъдат оформени от библейско разбиране, докато следваме разпънатия и възкръснал Исус.

Духовно жив

Очакваме Бог да работи днес и да се стреми да култивира молеща се, поклонническа общност, в която има откритост към Бога и един към друг. Ние сме оформени от харизматичния поток на християнството, когато се стремим да споделяме в трансформативната работа на Духа, както индивидуално, така и корпоративно. Тези акценти са присъщи на ритмите на нашия живот заедно.

Мисионерски активен

Ние сме ангажирани с цялостното провъзгласяване на добрата новина за Исус и всички наши ученици участват активно в служението и мисията на практика. От наша поява ние се стремихме да се изправим пред предизвикателствата и възможностите, които представляват социалните и културните промени, и продължаваме да слушаме културите, в които живеем, и да отговаряме с молитва, творчество и енергия. По тези и други начини се стремим да изживеем библейското мото, избрано от нашите основатели: "Горко ми, ако не проповядвам благовестието" (1 Коринтяни 9:16).

Академично строги

Докато се адаптираме, за да посрещнем предизвикателствата на нашата бързо развиваща се култура, поддържаме и богословската превъзходство, характеризираща Св. Йоан от самото начало. Нашият факултет са квалифицирани и опитни педагози, които също участват в изследването, писането и практиката на министерството в различни контексти извън колежа.

Релационно ангажираност

Животът в общността е в центъра на "Св. Йоан" и ние ценим възможностите да се свързваме един с друг в Колежа и в контекста извън Колежа, чрез поклонение, преподаване и учене, както и чрез хранене и общуване. Стремим се да създадем гостоприемна култура и да оценим богатото разнообразие от традиции, фонове, стилове на поклонение и преживявания, които характеризират живота в Свети Йоан.

Активно сътрудничество

Ние се стремим да работим в партньорство с църкви, диоцези, деноминации и мрежи, докато служим на Божието царство. Тези партньорства подобряват ученето на учениците, като развиваме пионерски подходи към министерството и мисията в Мидландс и в други части на света.

Местоположения

  • Nottingham

    St John’s College Chilwell Lane Bramcote Nottingham NG9 3DS, , Nottingham

Въпроси