© Penn State Great Valley
Spalding University

Spalding University

Spalding University

Представление

Обадете се в Spalding Home

Spalding University е домът за студенти, които искат да получат диплома, като същевременно се ангажират и служат на общността. Ние прилагаме състраданието в действие всеки ден с нашия фокус върху мисията. Ние сме доброволци, преподаваме, защитаваме, организираме и даваме. Нашите ученици са активни в общността, като използват образованието си в Spalding, за да направят света по-добър. Ние сме разнообразна общност с основен ангажимент за приобщаване и ценим нашите студенти, преподаватели и персонал от всички сфери на живота. Започнете пътуването си в колежа с нас и следвайте своите страсти.

Приобщаваща общност

Ние в Spalding сме приобщаваща общност от хора, които са фундаментално различни един от друг. Ние смирено се приемаме такива, каквито сме. Ние представляваме напречно сечение на обществото. Имаме най-разнообразното в расово отношение студентско тяло сред частните колежи в Кентъки. Тридесет и един процента от учениците се самоопределят като цветнокожи.

Ние сме общност от обучаеми, съставена от артисти, ветерани, активисти, родители, религиозни лидери, членове на LGBTQIA общността и спортисти. Ние всички сме тези хора и повече. Имаме различни способности, идеали, култури, произход, цели и страсти. Ние култивираме подкрепящо пространство за всички наши ученици да учат и растат.

От 1814 г. ние служим на нашите общности в традицията на Сестрите на милосърдието от Назарет с дух на приобщаване и състрадание.

Присъединете се към нашата традиция. Нека ви приветстваме у дома.

Малък кампус, голям град

Spalding University е малък кампус, разположен в сърцето на енергичния град Луисвил, Кентъки. Една от многото институции и организации, които превръщат връщането в начин на живот, Spalding University е активен лидер в квартала SoBro. Кампусът на Spalding е заобиколен от красиви исторически имения и озеленени улици на юг и бреговете на река Охайо на север. Нашият град е признат за един от най-подходящите за живеене градове в Америка. Всъщност той е обявен за топ град за нови завършили колеж от SmartAsset, което може да обясни защо над 70 процента от нашите възпитаници избират да живеят в Луисвил.

Спалдинг и Луисвил

Spalding University е микрокосмос на града, в който живеем. С разнообразна общност и фокус върху състраданието, Spalding отразява расовото, икономическото, културното и LGTBQIA многообразието на града, който ни заобикаля. Студентите ангажират общността на Луисвил чрез стажове и теренна работа, местна работа и доброволческа работа, както и безброй партньорства с обществени фирми и организации.

Живейте в центъра на всичко

Гордейки с процъфтяваща сцена на изкуствата сред известни паркове и естествена среда, Луисвил е и една от най-добрите заведения за хранене и културни дестинации в Средния Запад. Градът ни предлага повече от 1000 местни ресторанта и е обявен за Топ 10 на града за храна от National Geographic. Ако търсите развлечения, изкуство или пазаруване, ние имаме фестивала Kentucky Derby, музикалния фестивал Forecastle, Gonzofest, World Fest, квартал Nulu, историческите Хайлендс и др. Луисвил е дом на повече от 120 паркови системи, включително Waterfront Park. Всичко това и много повече правят Луисвил популярна културна дестинация. Пътешествениците идват в Луисвил, за да се насладят на изкуството, приключенията на открито, модерната кухня и всякакъв вид забавления. Качете се в колата или автобуса и сте в рамките на половин ден с кола до Чикаго, Сейнт Луис, Индианаполис, Синсинати, Нешвил, Ашвил и други вълнуващи дестинации.

Нашата мисия е да служим на другите

Нашата мисия е нашата движеща сила. Това е повече от нещо, което ще намерите в нашата история или харта. Ние го живеем. Ние го споделяме. Ние се гордеем с това. Ще го научите от първия си ден в кампуса и ще се занимавате с него всеки ден в и извън класната стая. И когато завършиш, ще го вземеш със себе си в света.

Характеристики на кампуса

  Приемане

  Местоположения

  • Louisville

   901 S 4th St, 40203, Louisville

  • Louisville

   South 4th Street, 901, 40203, Louisville

   Въпроси