Spain Business School

Spain Business School

Spain Business School

Представление

Spain Business School е дигитално родно училище, лидер във формирането на частен, независим и множествен дигитален бизнес с много важна социална функция. Бихме могли да посочим, че сме изправени пред едно от малкото училища за социален бизнес, ако не и единствено. Състои се от активни професионалисти и мениджъри, които искат да споделят своя опит, добавяйки стойност към обществото. Искаме да обслужваме и обучаваме талантливи хора, независимо от възрастта, расата или квалификацията. Ние също така подсилваме образователното предложение с качеството на университетските магистърски степени.

Spain Business School фокусира върху бизнес обучение, маркетинг, киберсигурност, големи данни, правна и оперативна, следвайки висококачествена методология за електронно обучение, която сега се използва от водещите световни бизнес училища.

Spain Business School присъства, за да постигне признанието на международната общност като обучение по качествен дигитален бизнес, благодарение на преподавателския си състав, голямото търсене на академичните програми и системата с конкурентни разходи. Това, което се смяташе (цифрова трансформация), беше бъдеще и сега е съвсем истинско настояще, видяхме го като присъстващо през 2012 г.

pixel

мисия

Мисията и визията на Spain Business School

 • Че вие сте главният герой на вашето обучение
 • Те ръководят вземането на решения. Ние не ви даваме отговорите. Научаваш се да отговаряш на въпроси, които никога досега не съм ти задавал
 • В центъра на вниманието на съвършенство и услуги.
 • Определящият растежа на обществото.

ценности

Стойностите са базирани на физически лица и фирми са общности от хора.

 • Уважението към другите, лично и професионално. Бизнес съсредоточено върху хората управление.
 • Духът на обслужване и отлични постижения в качеството като средство за добра работа.
 • Смирението, способността да се учи и да слушате.
 • Почтеност и работа в екип.
 • социална ангажираност.
 • Интернационализация.
 • Предприемачество.

Методология за опит на SBS знания

144087_SBSKE.png

Светът промени правилата си. Цифровата трансформация се ускори 6 години и образованието се трансформира. Вече видяхме пътя преди 7 години. Следователно, ако искате да учите по високопроизводителна методология, която е тествана от години, учете в Spain Business School .

Нашето обучение е с опит и изисква висока степен на ангажираност и отдаденост, точно като програма лице в лице, но с предимството на гъвкавостта, която само качественото онлайн обучение може да осигури.

Ние прилагаме „гъвкави“ техники на преподаване, където ще имате цели всяка седмица, а учителят ще бъде вашият водач, вашият наставник. Между седмиците гъвкавостта се прави от вас. Ние насърчаваме социалното и съвместно обучение, тъй като понастоящем обучението се случва навсякъде и друга от вашите цели ще бъде да се научите да учите, което се случва чрез наблюдение и опит в практическите казуси.

И във всичко това технологията играе важна роля. Поради тази причина в Spain Business School разработихме нашата специално разработена платформа за това в авангарда на образователните иновации и най-важното за вас, за да увеличите максимално вашето обучение, като по този начин гарантирате най-добрата адаптация към промените, основната характеристика на днешното общество Ние превръщаме заплахата от промяна във възможност

Вашето участие е много важно и по този начин ще подобрим нашето обучение, като правим модел, тоест учим като правим, практикуваме, разбираме ситуацията и действаме, самостоятелно, в екип, в сътрудничество и винаги с ръководството на вашия ментор.

Крайната цел на нашето обучение е да подобри вашето критично и креативно мислене, така че да се научите да мислите и от мислене да анализирате ситуации, проблеми, за да вземате правилни решения.

ИЗСЛЕДВАНЕ ОНЛАЙН. Учене чрез опит

Комбинирайте работата си, семейния си живот, свободното си време с нашата методология за преживяване. Гарантираме успех с нашата разрушителна методология, доказана за повече от 7 години и над 20 000 ученици.

Ние сме лидери в онлайн обучението!

ИЗСЛЕДВАНЕ ОНЛАЙН. ПРЕДСТАВИТЕЛНО ИЗСЛЕДВАНЕ. ХИБРИДНА МЕТОДОЛОГИЯ. Опитното обучение е добавено към изживяването на опита от първо лице.

Ако се интересувате и от работа в мрежа, контакт с учители, опитът в обучението в Европа, не се колебайте. Изживейте SBS преживяването!

Можете да експериментирате с интензивен модел през лятото от 2 до 4 седмици лице в лице на пълен работен ден или през цялата година, използвайки изпълнителната методология.

С разширената платформа за знания SBS никога няма да бъдете сами, никога няма да се изгубите.

Водеща иновативна методология за добавяне на знания, които прехвърлят работата и знанията извън класната стая. Работа в екип, съвместно обучение, анализ на казуси, съдържание, основано на практика, с вашата гъвкавост, от менторството на вашия учител и благодарение на вашия ангажимент, отдаденост и усилия.

Ние предлагаме единна методология за обучение със седмични класове, които подобряват и подобряват вашето обучение:

Учене чрез практика и съвместно обучение

· Мрежа от знания с практически дневен ред

· Тест за оценка. Оценете вашите бази

· CrowdLearning чрез дискусионни въпроси, изследвания и концепции за ширина.

· Индивидуално наблюдение, форум и обучени разговори

· Класове на живо. Студентите ще могат да следят класовете на живо и записани. Освен това се свържете с учителите и разрешете съмненията си.

· Уеб семинари и майсторски класове за цифров бизнес, които разширяват вашите знания

Но какво наистина ни отличава

Вие сте главният герой на вашето обучение

Ние насърчаваме вашия ангажимент

Експертът управлява и подобрява наученото

Важно е какво научаваш

Ние подобряваме вашето критично мислене

Получавате реална, персонализирана обратна връзка от експерт в бранша

Научавате се да отговаряте на въпроси, които никой досега не е задавал

144099_opiniones_sbs.jpg

Визови изисквания

Ако искате да дойдете да учите в Испания, ще се научите как да кандидатствате за виза. Тук ви предлагаме повече информация, която ви интересува, за да разрешите всички ваши съмнения, но ви препоръчваме да отидете и да информирате консулството или посолството на Испания във вашия регион.

Стипендии и финансиране

Кандидатствайте за вашата стипендия в Obra Social Spain Business School .

Повече от 1 милион евро всяка година за стипендии.

Класации

Spain Business School" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/16/167246_acreditaciones-rankings-sbs.jpg" alt="Rankings Spain Business School" data-json="{"author":"","author_url":"","source":""}" />

Препоръки на учениците

Местоположения

 • Madrid

  C/ Antonio Toledano 7, 28028, Madrid

Въпроси