Southern Utah University

Southern Utah University

Southern Utah University

Представление

Southern Utah University е обгрижваща общност в кампуса, където учениците идват, за да изследват своите интереси и да се подготвят за значими кариери и житейски опит. С повече от 140 бакалавърски програми * и 21 програми за завършили студенти и сертификати в седем академични колежа, SUU с гордост предлага възможности за обучение от световна класа, базирани на проекти, при които студентите придобиват професионален опит, преди да навлязат на пазара на труда.

Разположен в най-добрия заден двор в света, SUU е University of the Parks® благодарение на непосредствената близост до няколко зони за отдих на открито и образователните си партньорства с Националната служба за паркове. Безопасният, жилищен кампус на SUU позволява на студентите - над 12 000 - да създават приятелства за цял живот, заедно с приключенията на открито веднъж в живота, заедно с иновативни академични начинания.

English Language Requirements

Удостоверете владеенето на английски език с Duolingo English Test! DET е удобен, бърз и достъпен онлайн тест по английски език, приет от над 4000 университета (като този) по целия свят.

Местоположения

Местоположения
  • Cedar City

    West University Boulevard,351, 84720, Cedar City

    Въпроси