Keystone logo
© Credits to Ameena Athab
Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Southern Arkansas University

Представление

Southern Arkansas University "се чувства като у дома" с персонализирани посещения на обиколки, преподаватели и персонал, които се грижат за успеха на студентите и общността, която се грижи за каузата. SAU също така предлага традиционни и уникални академични програми, които се класират на национално ниво за качество и достъпност.

Сгушен в тиха и красива част на южен Арканзас, SAU е чудесно място да се обадите вкъщи и да изучавате широк спектър от академични програми, включително и някои уникални предложения за държавата и региона. Освен че предлага пълен пансион в университета, университетът е на кратко разстояние от дейностите на открито и е централно място в много регионални центрове като Тексаркана, Шревотпорт, Литъл Рок и др.

Основана през 1909 г., SAU се е основавала на своята отдаденост на студентските постижения и продължава да расте както в университета, така и онлайн , с повече от 80 градуса в четири отделни колежа и в School of Graduate Studies.

Мисия

Мисията на Southern Arkansas University е да обучава студентите за продуктивен и изпълним живот в глобална среда, като предоставя възможности за интелектуален растеж, индивидуално обогатяване, развитие на умения и смислена подготовка за кариера. Университетът вярва в стойността на индивида и поема отговорността да развива в своите ученици ценностите и компетенциите, които са от съществено значение за ефективното гражданство в едно непрекъснато променящо се, свободно и демократично общество. Освен това университетът осигурява среда, благоприятна за високи постижения в преподаването и ученето, стипендията, творческите начинания и обслужването.

зрение

SAU е качествен, всеобхватен регионален университет, разширяващ достъпните и трансформационни учебни изживявания.

Цели

  1. Прилагане на стратегии, които показват, че обучението на студентите е най-важният университетски опит.
  2. Осигуряване на Цели на университетското обучение и Общото образование Цели се постигат чрез всеобхватен процес на оценяване.
  3. Набирайте и задържайте разнообразни, добре квалифицирани преподаватели и служители, които поддържат среда на колегиалност и академични постижения.
  4. Разработване и внедряване на стратегии за управление на записването, които набират студенти по характер и академично обещание.
  5. Подобрете задържането и дипломирането на студентите.
  6. Създаване на стратегически партньорства и инициативи за разширяване на напредъка и развитието на ССЕ.

Местоположения

  • Magnolia

    100 East University, AR 71753, Magnolia

Въпроси