Keystone logo
© photo courtesy of SIT Graduate Institute
SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

SIT Graduate Institute

Представление

SIT Graduate Institute предлага международно фокусирани магистърски степени, сертификати и програми за професионално развитие в областта на трансформацията на конфликти, международното образование, устойчивото развитие и TESOL. От 1964 г. SIT подготвя професионалисти да бъдат успешни в междукултурна и международна среда.

Програми за магистърска степен и сертификати в разнообразни области на съдържание и формати

SIT Graduate Institute подготвя студенти от цял свят да бъдат ефективни лидери, професионалисти и граждани. Програмите за висше образование и професионално развитие на SIT се коренят в модела на обучение чрез преживяване, където ученето се осъществява чрез връзката между теория и практика. Студентите се обучават да станат висококвалифицирани практици, които имат завладяващи познания за теоретичната основа на своята професия; опит в сферата; и осъзнаване на собствените си възможности, ценности и етика.

Студентите могат да избират от различни магистърски програми, сертификати и програми за професионално развитие в области, вариращи от международно образование до устойчиво развитие до трансформация на конфликти до езиково преподаване.

SIT е акредитиран от Комисията за висше образование на Нова Англия (NECHE) чрез нейната Комисия за институциите за висше образование. Запитванията относно статуса на акредитация трябва да се отправят към административния персонал на институцията.

Физическите лица могат също да се свържат с:
Комисия по висшите учебни заведения
Комисия за висше образование на Нова Англия
209 Burlington Road | Бедфорд, Масачузетс 01730-1433 | 781 271-0022 | [email protected]

SIT е одобрен за участие в Националния съвет за държавно разрешителни споразумения за реципрочност.

Приемане

SIT Graduate Institute членовете на персонала по приема работят индивидуално с всеки кандидат. Ние се ангажираме да ви помагаме през целия процес, от първоначалното запитване до записването в програмата.

Нашите хибридни програми на непълен работен ден започват през лятото, а нашите глобални дипломи на пълен работен ден започват през есента. Моля, проверете уеб страницата на програмата, която ви интересува, за точните дати на програмата. Можете също така да се свържете с Admissions с всякакви въпроси на [email protected].

Стипендии и финансиране

Всички приети студенти с демонстрирани квалификации ще бъдат автоматично взети предвид за наличните награди. Не е необходимо допълнително приложение.

Програма "Жълта панделка" за американски ветерани

SIT Graduate Institute с гордост участва впрограматаYellow Ribbon, което дава възможност на американските ветерани и техните зависими лица да получат диплома.

Стипендии за заслуги

Награди въз основа на силата на вашето приложение вашата програма SIT Graduate Institute .

Отстъпки за обучение

Предимството навъзпитаниците е награда от $10 000 за възпитаници на програмите The Experiment in International Living, SIT Study Abroad или International Honors, за да се даде възможност на възпитаниците да продължат обучението си в рамките на SIT и по-голямата общност на World Learning.

НаградатаSIT Partners отличава отношенията ни с партньори. Тази награда от $10 000 е достъпна за настоящи служители на партньори на SIT Graduate Institute и изпращащи училища в SIT Study Abroad. SIT има близо 300 партньора по целия свят. За да видите дали отговаряте на условията за SIT партньорска стипендия, изпратете запитване тук.

The Vermonterе награда от $8000 за кандидати, живеещи във Върмонт, където се намира кампусът на SITот началото на 60-те години, когато е основан като център за обучение на Корпуса на мира. Като горд член на общността на Върмонт, SIT се е посветил на укрепването на работната сила на Върмонт, напредването на лидерските умения в щата и предоставянето на глобални възможности за жителите на Върмонт.

Наградата Northern Neighbours има за цел да разшири глобалните възможности на SITза жители на щата, съседни на историческия кампус на SITвъв Върмонт. Тази награда от $5000 е за кандидати, живеещи в Нова Англия извън Върмонт, което включва Кънектикът, Мейн, Масачузетс, Ню Хемпшир и Роуд Айлънд, както и щата Ню Йорк, и е насочена към подкрепа на глобално ориентираните граждани в тези щати.

Допълнителна информация

Отстъпките за обучение не са приложими за докторантурата на SITпо глобално образование (EdD).

Допустимостта за една от по-големите отстъпки за обучение може да ограничи достъпа до допълнителни стипендии, базирани на заслуги. За допълнителни въпроси относно финансова помощ, моля, свържете се с [email protected].

Местоположения

 • Brattleboro

  PO Box 676

  • Washington

   1015 15th Street, NW

   • Ísafjörður

    Ísafjörður, Исландия

    • Zanzibar

     Zanzibar, Танзания

     • Quito

      Quito, Еквадор

      • Lilongwe

       Lilongwe, Малави

       • Kampala

        Kampala, Уганда

        • Durban

         Durban, Южноафриканска Република

         • Geneva

          Geneva, Швейцария

          • Amman

           Amman, Йордания

           • New Delhi

            New Delhi, Индия

            • Milimani East

             Milimani East, Кения

             • Kisumu

              Kisumu, Кения

              • Santiago

               Santiago, Чили

               • Ho Chi Minh City

                Ho Chi Minh City, Виетнам

                Въпроси