Keystone logo
© Singapore University of Social Sciences
Singapore University of Social Sciences

Singapore University of Social Sciences

Singapore University of Social Sciences

Представление

SUSS предоставя приложно образование, което е насочено както към току-що напуснали училище, така и към възрастни учащи, в областта на социалните науки и дисциплини, които имат силно въздействие върху развитието на човека и общността. Предлага повече от 90 бакалавърски и магистърски програми в 5 училища:

  • Училище за човешко развитие SR Nathan
  • Училище по бизнес
  • Училище по хуманитарни науки и поведенчески науки
  • Юридически факултет
  • Училище по наука и технологии

Тези програми се предлагат в редовен и задочен режим на обучение в гъвкави и модулни Pathways , за да се погрижат както за току-що напуснали училище, така и за възрастни учащи. Разнообразният студентски профил на университета позволява на току-що напусналите училище да вземат уроци заедно с възрастни задочни студенти с трудов стаж, което осигурява богато и уникално учебно изживяване.

Средствата за електронно обучение на SUSS и модулната структура на програмата също позволяват на студентите да балансират по-гъвкаво между следване на университетско образование и други ангажименти. Учебните програми и методологии са разработени от опитни академични и индустриални експерти, за да предоставят на студентите знания, ключови компетенции и меки умения, които имат за цел да позиционират по-добре завършилите SUSS за бъдеща работа.

Местоположения

  • Singapore

    Singapore University of Social Sciences 463 Clementi Road , 599494, Singapore

Въпроси