Keystone logo
Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Silesian University - School of Business Administration

Представление

Даваме смисъл на ученето.

В Училището по бизнес администрация, авангардни изследвания се срещат със семейната атмосфера на регионален публичен университет. Нашите кампуси са в региона, но идеите ни не са ограничени от мястото. С близо 3000 студенти ние принадлежим към доста по-малки висши учебни заведения. И все пак съотношението ученик-учител от 15:1 позволява на нашите ученици да развиват здравословни индивидуални менторски взаимоотношения със своите преподаватели, като им предлага прозрение и помощ по начини, които биха били невъзможни в по-голяма класна стая. В рамките на Business Gate Academy студентите получават ценни практически умения и умения за решаване на проблеми, когато работят върху реални бизнес казуси. В Силезийския университет ние вдъхновяваме вашето израстване и развиваме естествената ви креативност. Вашето успешно бъдеще е нашата движеща сила!

190437_0I0A98962.jpg

Силезкият университет в Опава (SU), създаден през 1991 г., има три факултета и два университетски института:

  • във Факултета по философия и наука в Опава
  • Училището по бизнес администрация в Карвина
  • Факултета по публични политики в Опава
  • Математическия институт в Опава
  • Физическия институт в Опава

Силезкият университет е легитимен член на Европейската университетска асоциация и носител на престижната награда за HR Excellence in Research Award. През 2022 г. SU се класира на 231-240 място в QS EECA University Rankings. Всички предлагани учебни програми са напълно акредитирани от Министерството на образованието, младежта и спорта на Чешката република.

Ние сме отворени към света.

Бихте ли искали да учите, работите или провеждате изследвания в чужбина? Тъй като интернационализацията е един от основните камъни на нашата мисия, SU SBA си сътрудничи с повече от 60 университета главно в Европа, но също и в Съединените щати, Япония, Тайван или Китай, предоставяйки широки възможности за своите студенти и персонал, независимо дали е чрез Еразъм+, Хоризонт 2020 или редица други програми за обмен и индивидуални стипендии. През 2023 г. алиансът STARS EU, на който СУ е горд член, получи престижния статут на Европейски университет от Европейската комисия.

Може ли науката да бъде забавна?

Младите хора, обучаващи се в нашия университет с интерес, енергичност и нетърпение да разгадават мистерии и да откриват нови неща, дават положителен отговор на въпроса. Студентите от следдипломни магистърски програми, както и докторски програми могат да участват в изследователски дейности и да кандидатстват за едногодишна стипендия в конкурса за студентски стипендии.

Местоположения

  • Karvina

    Silesian University in Opava School of Business Administration in Karviná Univerzitní nám. 1934/3, 73340, Karvina

Въпроси