Siebel Institute of Technology

Siebel Institute of Technology

Siebel Institute of Technology

Представление

Siebel Institute of Technology е одобрен от Департамента за частни бизнес и професионални училища на Илинойския съвет по висше образование.

Нашият фокус

През последните 140 години Институтът Siebel привлякъл широкообхватно глобално следване. Нашите възпитаници обхващат повече от 60 страни и се намират в почти всички големи пивоварни на земята. Нашите класове включват комбинация от участници от пивоварни от всякакъв мащаб, които идват от места по цял свят. Тази широка база от участници подобрява възможностите за обучение на всеки ученик, като ги излага на различия в културата, оборудването, методите и стила на бирата. В официалните ни лекции и демонстрации, обаче, фокусираме вниманието си върху една обща тема: бира. Студентите могат да идват в Института с отклоненията от собствената си специфична среда за приготвяне на хлебни изделия, но те всички оставят в простото и честно общуване, че са пивоварни. Тук имаме поговорка в Института: "Не само учим нашите ученици, но и ние им помагаме да се учат един друг".

Институтът продължава да се съсредоточава върху една основна тема, публикувана от д-р Джей Сибел в реклама в Западен Брейк през 1893 г. Той заяви: "Целта на Института е да насърчава развитието на индустрията на базата на ферментация, която се извършва чрез инструкции, разследване, анализ и по друг начин."

Технологичният Siebel Institute of Technology и Световната академия за пивоварство са важна част от историята на международната пивоварна за повече от 140 години и ние с нетърпение очакваме да посрещнем бъдещите поколения пивовари в нашия дом в сърцето на Чикаго.

Нашата история

Д-р Джон Евалд Сиебел основава Зимотехническия институт през 1868 година. Роден на 17 септември 1845 г. в близост до Вермескрхен в област Дюселдорф, Германия. Учи физика и химия и получава докторска степен в университета в Берлин, преди да се премести в Чикаго 1866. През 1868 г. открива химическата лаборатория на John E. Siebel, която скоро се превърна в изследователска станция и училище за пивоварните науки.

През 1872 г., когато компанията се премества в нови съоръжения на Belden Avenue в северната част на Чикаго, името е променено на Siebel Institute of Technology . През следващите две десетилетия д-р Сийбъл провежда обширни проучвания за пивоварство и пише повечето от своите над 200 книги и научни статии. Той е и редактор на редица технически публикации, включително научната секция на Western Brewer, 100 години пивоварство, лед и хладилна техника.

През 1882 г. започва научно училище за пивоварници с друг прогресивен пивовар, но партньорството е краткотрайно. Д-р Сийбел обаче продължава да пише в своята лаборатория. Бизнесът се разширява през 1890 г., когато двама от синовете на д-р Сибел се присъединяват към компанията.

Компанията е създадена през 1901 г. и провежда пивоварни курсове както на английски, така и на немски език. До 1907 г. имаше пет редовни курса: шестмесечен пивоварен курс, двумесечен курс за следдипломна квалификация, тримесечен курс по инженерство, двумесечен курс по малцърс и двумесечен курс по ботуши. През 1910 г. името на училището, Siebel Institute of Technology , беше официално прието. С подхода на забрана Институтът разнообразява и добавя курсове по печене, хладилна техника, инженеринг, смилане, газирани напитки и други свързани с тях теми. На 20 декември 1919 г., само двадесет и седем дни преди забраната да влезе в сила, д-р Джей Сибел почина.

С отмяната на забрана през 1933 г., фокусът на Института се върнал на пивоварната под ръководството на FP Siebel Sr., най-големият син на д-р JE Siebel. Неговите синове, Фред и Рей, скоро се присъединиха към бизнеса и се стремяха да разширят обхвата си. Дипломатическият курс по пивоварната технология бе предложен и всички други не-пивоварни курсове скоро бяха елиминирани. След това през октомври 1952 г. Институтът се премества в чисто нови, построени по поръчка съоръжения на Peterson Avenue, където сме останали почти 50 години.

Четвъртото поколение, представено от Рон и Бил Сибел, се присъедини към Института през 60-те години. През 1974 г. те помогнаха да се въведе концепцията за по-кратки курсове. Тези курсове, с продължителност две седмици или по-малко, са предназначени да посрещнат специфичните нужди от обучение на променящата се пивоварна индустрия. По-дългият дипломен курс по пивоварната технология се поддържа до този момент като задълбочен курс на обучение за опитен пивовар, който желае да увеличи максимално кариерното си обучение.

През 2013 г. Siebel Institute of Technology премества в новите си кампусни учебни заведения на улица 900 North North Branch в съоръженията на Kendall College в Чикаго. Новият кампус на института Siebel включва много от елементите на предишните ни местоположения, включително бара и обзавеждането от известния Bier Stube - любимо място, където студентите се социализират след тежък ден.

Местоположения

 • Chicago

  900 N North Branch Street Suite 1N, 60642, Chicago

 • Montreal

  Montreal, Канада

  • Munich

   Munich, Германия

   Въпроси